Bulundu AreaShop QuickShop uyuşmazlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlazeNetwork

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
145
Areashop eklentisi ve quickshop eklentisinde oyuncu evini içinde sandık oluşturduğunda oluşuyor fakat unrent çektiğinde sandık yerinde kalıyor ve kim oluşturduysa onun oluyor ve tekrar kiralandığında o oyuncu onu elliyemiyor başka bir sandıklı oyuncu satış plugini bilen varsa veya çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi teşekkür ederim.

ChestShop kullan bence.

ChestShop işini görmesse GUIShop pluginini deneyebilirsin.

GUIShop:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gui istemiyorum işte hocam ben, eski tarz'daki sunucular gibi pazar sistemi yapıcağım gerçekçi sandığa bağlı her oyuncunun sandığı olucak fakat areashop içindekileri silince süresi bitince o sandıkların görünmemezliği kalıyor yani silinince içi içinde kalıyor fakat gözükmüyor bug gibi birşey oluyor quickshop'da

ShopGUI+ gayet işleyişli bir plugin fakat paralı. Bir göz at hoşuna giderse ve imkanın varsa alabilirsin. ChestShop ve QuickShop'dan kat kat daha iyi, kesinlikle öneririm.

ShopGUI+:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hocam asıl GUİ daha iyi oluyor. ChestShop ve QuickShop'da hep buglar meydana geliyor ama yinede sen bilirsin.

ShopGUI+ gayet işleyişli bir plugin fakat paralı. Bir göz at hoşuna giderse ve imkanın varsa alabilirsin. ChestShop ve QuickShop'dan kat kat daha iyi, kesinlikle öneririm.

ShopGUI+:
Anladığım kadarı ile adam eski tarzı yaşatmak için chest ile satış yaptırmak istiyor yani.Klasik pazar sistemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl