ujtujtj
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- RonnieQB
Discord:
CakirAhmet45
CakirAhmet45

config'ten değiştirebilirsin veya messages.yml varsaarea shop pl kullanıyorum arsama gelince chatte ne zaman biteceği yazıyor yazmasını istemiyorum birde başkasının evine girmeye çalışınca hey ! sorry but you can't use that here bu yazı çıkmasını istemiyorum ama değiştirilebiliyorsa eğer değiştirmek istiyorum
area shop pl kullanıyorum arsama gelince chatte ne zaman biteceği yazıyor yazmasını istemiyorum birde başkasının evine girmeye çalışınca hey ! sorry but you can't use that here bu yazı çıkmasını istemiyorum ama değiştirilebiliyorsa eğer değiştirmek istiyorum
CakirAhmet45
evet baktım fakat bulamadım config dosyasına da baktım ama bulamadımPluginin dosyalarında dil dosyaları olması lazım yok ise plugin jarına sağ tıklayıp wirar ile açıp bakmanız gerekiyor.
CakirAhmet45
onlarında içine baktım fakat bulamadımconfig'ten değiştirebilirsin veya messages.yml varsa

grepwin indir dosyanın olduğu konumu yaz arama kısmına sonra çıkan mesajıda message kısmına yaz arat nerdeymiş bulursunonlarında içine baktım fakat bulamadım

içine baktım bulamadım .darea shop pl kullanıyorum arsama gelince chatte ne zaman biteceği yazıyor yazmasını istemiyorum birde başkasının evine girmeye çalışınca hey ! sorry but you can't use that here bu yazı çıkmasını istemiyorum ama değiştirilebiliyorsa eğer değiştirmek istiyorum

efekurban
www.mc-tr.com
CakirAhmet45
TeşekkürlerRehber - Jar String Editor
Jar String Editor nedir? Jar String Editor, JAR dosyasının içindeki herhangi bir dizeyi değiştirmenize izin verir, asıl amacı son kullanıcıların eklentileri çevirmesine yardımcı olmaktır. Jar String Editor nasıl kullanılır? Öncelikle buraya tıklayarak düzenleyeceğimiz website adresine gitmemiz...www.mc-tr.com
Bu konu işinizi görecektir, AreShop mesajı değil, WorldGuard mesajıdır.

efekurban
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!