Farkındaysan karşı tarafta başkası tarafından gönderilen bilgilerle hem benim bilgilerime hem de ailemin bilgilerine ulaştığını belirtiyor. Ek olarak ben başkasından aldım derken başkasına bunların kimlik bilgilerine ulaş demedim. Sadece bana biri Behzat'ın E-OKUL fotoğrafını gönderdi. Bende şaka amacıyla ona gönderdim. Zaten bahsedilen konuşma ve tarihten görülebileceği gibi bir o dönemde küs değildik.yani başkaları aracılığıyla da olsa panel kullanmışsınız ve arkadaşa kendiniz göndermişsiniz doğum tarihinizi.
Bu da başlı başına forumdan yasaklanmanız için dava yemeniz hatta hapis cezası almanız için bire bir sebep.
mikrofon olayını geçelim lütfen burda panel kullanmışsınız adama ve başka hesaptan adamın ve arkadaşlarının kişisel bilgilerini tehtid eder gibi atmışsınız :D
Forumdan yasaklanmak + hapis yemek için gayet güzel sebepler
Ek olarak ortada bir dolandırıcılık olmadığını tekrardan belirteyim. Ben ürünleri eksiksiz gönderdim. Eksik ürün göndermek zaten bir dolandırıcılık değildir, ürün hatası varsa ürün iade edilir. Parası da aynı şekilde iade edilir. Adam benden tüm ücretlerin tamamını tekrardan istiyor. Bende zaten iletecektim, engellediği ve tuhaf tavırlarından olayı ödemeyi kabul etmedim. Sonrasında yaptığım uzlaşma çalışmalarını da reddetti. Amacı burada hakkını almaktan çok benim adımı karalamak ve beni korkutmaya çalışmak. Tabii ben hâlâ 2 ay önce açılan davanın tebligatını bekliyorum, o apayrı mesele.