ardaw konu tasarımı-

upwarda

ardaw işte :p
Elmaslar
19
Minecraft
ensoulsharp
Selamlar, işim yoktu ve şöyle bir tasarım yaptım.
Ayrıca tasarım yapmakta oldukça yeniyim, 3-4 gün gibi :D
Düşüncelerinizi alabilir miyim?
( Ayrıca orijinal boyutunda yükleyemedim foruma, nasıl yapabileceğim
hakkında fikri olan varsa sevinirim. )

giphy.gif

Fena sayılmaz ama renkler ve emojiler konusunda pek iyi olmamış, ayrıca animasyon sürelerini uzun tutarsan okumamız ve ayrıntılara odaklanmamız daha rahat olur

Gerçekten de tasarım işlerinde yeni misin? Eğer bu senin ilk çalışmalarından biriyse yakın zamanda olan tasarımlarını hiç tahmin edemiyorum :<3:

Animasyonların boyutu genelde yüksek oluyor, görüntü boyutuna ve animasyonlara bakınca da uygun bir dosya boyutu elde edemezsin zaten, fakat yine de imgyukle.com'a yükleyebilirsin, 100MB'a kadar limiti var. Ayrıca bence tüm tasarıma animasyon yapmaktansa tasarımı parçalayıp her parçaya animasyon uygula, tek parça olursa boyut uçar gider.

Fena sayılmaz ama renkler ve emojiler konusunda pek iyi olmamış, ayrıca animasyon sürelerini uzun tutarsan okumamız ve ayrıntılara odaklanmamız daha rahat olur
Çok teşekkürler, dikkate alacağım.

Gerçekten de tasarım işlerinde yeni misin? Eğer bu senin ilk çalışmalarından biriyse yakın zamanda olan tasarımlarını hiç tahmin edemiyorum :<3:
Evet :D Yorumun için çok teşekkür ederim

Animasyonların boyutu genelde yüksek oluyor, görüntü boyutuna ve animasyonlara bakınca da uygun bir dosya boyutu elde edemezsin zaten, fakat yine de imgyukle.com'a yükleyebilirsin, 100MB'a kadar limiti var. Ayrıca bence tüm tasarıma animasyon yapmaktansa tasarımı parçalayıp her parçaya animasyon uygula, tek parça olursa boyut uçar gider.
Aslında parçalayacaktım ama konuyu sadece yorumlanması için açacak olduğumdan fazla uğraşmadım, imgyukle.com hakkında bilgilendirdiğin ve yorumun için çok teşekkürler.

Animasyonlar ve emojiler harici yeni başlayan bir oyuncu için gayet güzel

Emojiler daha iyi olabilirdi ama onun haricinde enfes.​

Kişisel Görüşüm Kullanılan emojileri ve Sistem bilgisindeki S1 S2 yazılarını kaldırabilirsin biraz o olmamış

İlk tasarımına göre gerçekten çok güzel olmuş. Hoşuma gitti.

Tüm yorumlar için teşekkürler. Hepsini dikkate alarak yeni tasarımlar yapmayı deneyeceğim <3

Biraz değişik olmuş ama güzel olmuş başarılar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl