Tasarım ✅ ArcenLauncher 「⭐️」Türkiye'nin En İddialı Minecraft Launcheri 「⭐️」Beta v1.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arcenia

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
135
QPnMzk.png

SELAM FORUM HALKI!
Minecraft Türkiye sunucularının sahip olduğu launcher, bir eldeki parmak sayısını geçmeyecek launcher sayısına eşitti. Asıl amacımız Türkiye'de Minecraft launcher sayısını arttırmaktan ziyade yaptığımız işlere saygımızdan ve her daim kaliteye en üst düzeyde önem vermemizdendir. Bir sunucunun başarılı olma yolunda ilerlemesinde bir adım olarak gördüğümüz için bu projeyi yapmaya karar verdik.

Launcher tasarımı 16 Aralık 2019 tarihinde kısa sürede yapılmıştır. İleri ki günlerin gösterdiği şartlar koşulunda launcher içeriğinin tasarımı güncellemeler ile değiştirilebilir. Launcherin yayımlanma tarihi, bitirmemiz ve yürütmemiz gereken başka projelerin doğurduğu sonuçlar neticesinde kesinleşecektir.

LAUNCHER HAKKINDA
Öncelikle launcher yeni açılacak olan Arcenia Network HUB sunucusuna giriş için kullanılacaktır. Sunucuya premium veya cracklı olarak oyuncular giriş yapabilecektir. Daha sonraki adımlar ise sunucumuzdan bağımsız üyelerin diğer sunuculara girebilmesi için kullanılacaktır. İlk başta sunucu girişi için kullanılacağından ayarlar kısmında sadece temel ayarlar bulunmaktadır. Güncellemelerde orijinal minecraft launcherinin barındırdığı tüm özellikler olacaktır. Tasarımsal sorunlar tespit edildiğinde güncellemeler ile iyileştirilecektir.

YAPIMCILAR
Launcher Yapımcısı @RaeLight
Launcher Tasarımcısı @Majoras

r0qGXN.jpg

P7Rj2N.jpg

LvJj8G.jpg

gPNQvR.jpg

va03A6.jpg

Değerli vaktinizi konumuzu incelemeye harcadığınız için teşekkür eder ve bir önceki konularımıza bakmanızı öneririz.

Bir önceki grafik konusu.
Bir önceki logo konusu.
Bir önceki mimari konusu.
Bir önceki web script konusu.

Son düzenleme:
Launcher'ın tasarımını çok beğendim.​

Launcher'ın tasarımı harika son oyuncudan bile iyi diyebilirim tasarım olarak baya ilermişsiniz ve launcher'da çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık.

Yav yapıyorsunuz bari paylaşında az otlanak bizde :D o değil guzel olmuş ha .

Tasarımcı Majoras olur da güzel olmaz mı?

Efsane bir launcher olmuş özellikle tasarımına bayıldım​

YAKINDAN takip etiğim bir projenin detayı az olsa da bir kaç özeliğini biliyorum gerçekten cok başarılı bir çalışma
Arcenia takımı bu zaman da saygı duyduğum sayılı takımlardan başarılarının devamını dilerim

Tasarım harika! Umarım bir gün kullanabiliriz.

tasarım mükemmel. :<3:

Uzun sürenin ardından ilk defa Minecraft piyasasında yeni nesil bir sunucunun Launcher çıkardığını görüyorum ki gerçekten çok hoş olmuş <3

Arcenia sunucusunu epeydir takip ediyorum ve gerçekten çok iyi işler başarıyorlar. Açıldıkları gün büyük bir ilgi olacağını düşünüyorum. ?

Launcher satışı yapan bir çok takımın yaptığı şeylerden daha iyi

Tek kelime ile MÜKEMMEL

Launcher zaten tasarımsal için vardır, başka bir işlevi yok. Programlara poppins hiç yakışmıyor diyebilirim. Başka font kullansanız iyi olur. Çok mükemmel bir launcher. Tebrik ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl