Bulundu 『Arcenia』HUB | Mimar Alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Majoras

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
282

Discord:

Majoras#3286

Q7knlV.jpg

mkVQMY.jpg

Başvurularınızı yorum ya da özel mesaj yolu ile gönderebilirsiniz.

Başvuru Formu
  • Kaç yıldır mimarsınız:
  • Daha önce mimar takımlarında veya büyük sunucularda çalıştınız mı? (Çalıştıysanız isimleri nedir?):
  • 3 Farklı mimarinizin resmi:
  • Kaç yaşındasınız:
  • Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord):
Resim eklemeyenlerin başvurusu geçersiz sayılacaktır.

Son düzenleme:
  • Kaç yıldır mimarsınız: 4
  • Daha önce mimar takımlarında veya büyük sunucularda çalıştınız mı? (Çalıştıysanız isimleri nedir?): Olympos , Ryu , Eriny
  • 3 Farklı mimarinizin resmi:
  • Kaç yaşındasınız: 24
  • Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): skype ; demirseyf06 & discord adım bydemir06 [HASHTAG]#0335[/HASHTAG]
[DOUBLEPOST=1503749152,1503749105][/DOUBLEPOST]Resimleri biraz dan ekleyeceğim müsait değilim.

@ByArtem Sende Katıl Buildersin ;)

• Kaç yıldır mimarsınız: 4
    Daha önce mimar takımlarında veya büyük sunucularda çalıştınız mı? (Çalıştıysanız isimleri nedir?): Olympos , Ryu , Eriny
    3 Farklı mimarinizin resmi:
    Kaç yaşındasınız: 24
    Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): skype ; demirseyf06 & discord adım bydemir06 [HASHTAG]#0335[/HASHTAG]
[DOUBLEPOST=1503749152,1503749105][/DOUBLEPOST]Resimleri biraz dan ekleyeceğim müsait değilim.
Başvuru yapmana gerek bile yoktu :)

@IYusuf_DemirI Size Yardımcı Olacaktır Gerçekten Usta Bir Builder
Mimarisini inceledim fakat usta denilecek kadar iyi değil.Onun gibi ekip arkadaşlarımız var onlar yardımcı oluyor bizim beklentimiz biraz daha fazla.[DOUBLEPOST=1504700129,1504270654][/DOUBLEPOST]Konu güncel olup mimar alımları hala devam etmektedir.

@Majoras Beni Yeniden Alsanız Takıma Lütfen :D Kemal Almıyor :) Salaklık Yapdım Ayrılarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl