Tasarım ✅ Arcenia Design ✨ Ultra Modern ✨ Son Yılların En Popüler Tasarım Tarzı! ✔️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arcenia

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
135

1pRm71.png

SELAMLAR FORUM HALKI
Son zamanlarda gördüğünüz veya bundan sonra görecek olduğunuz popüler bir tarzın sıfırdan yapılmış olan Minecraft temalı hali ile karşınızdayız. Grafiğin özellikleri çok efektli gibi görünüp aynı zamanda çok sade olarak da görünmesidir. Bir markayı tanıtmanın grafik bakımından en etkileyici türü olduğunu düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz.

YAPIMCI
Majoras

VB58nr.jpg

vydA26.jpg

17maWp.jpg

Değerli vaktinizi konumuzu incelemeye harcadığınız için teşekkür eder ve bir önceki konularımıza bakmanızı öneririz.

Bir önceki grafik konusu.
Bir önceki logo konusu.
Bir önceki mimari konusu.
Bir önceki launcher konusu.
Bir önceki web script konusu.

Harika tasarımlar yapıyorsun renkler yazı tipleri filan herşey HARİKA
ve önceki konularınada göz attım ve onlarda harika tasarımlar vs var

Renkler güzel de nasıl okumamızı bekliyorsunuz? Kullanıcı kısmı 0, kullanıcı kısmı 0 olduğu için de boş bir tasarım.

1581173682393.png

1581173708297.png

Hepsi bir birinden güzel çalışmalar​

Sahiden çok güzel yapmış ya, şimdi kıskandım ha. Acaba bende mi bu muazzam tasarımlardan bir kaç tane yaptırsam? Hayırlı olsun :))

Renkler güzel de nasıl okumamızı bekliyorsunuz? Kullanıcı kısmı 0, kullanıcı kısmı 0 olduğu için de boş bir tasarım.

Ekli dosyayı görüntüle 105874
Ekli dosyayı görüntüle 105875
Yorumunuz için teşekkür ederiz, okunmayan yazılar içerik değil dekordur. Okuyabildiklerin içeriktir. Burada grafik ile bir şey anlatmaya çalışmadığımız için grafikte ki yazılar da ne yazdığı önemli değildir. Yeri geldiğinde kullanılacağı zaman dediğiniz gibi yapılacak.

Güzel ve hoş bir tasarım renk uyumunu çok beğendim başarılar dilerim sunucunuzda.

Güzel renk palentleri tasarım başarılı olmuş, devamını dilerim

Renk uyumu muhteşem, başarılarınızın devamını dilerim!

Dehşet bir tasarım olmuş. Çok hoşuma gitti başarılarınızın devamını dilerim.

tasarımların bir birinden güzel gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl