Tasarım ✅ 「ArcenFont v1 - Ultra Modern - PSD İndir」 ⭐️ 「 Forumun En Havalı Fontu! 」✨ 「 Team Arcenia 」 ⚡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arcenia

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
135
95457.jpg

:mc_175-0:
[BGCOLOR=rgb(255, 191, 0)]「 Arcenia Network」 [/BGCOLOR]

ekibinden tüm forumla selam!

Bu sefer, piyasada öne sürdüğümüz ArcenFont v1 adını vererek yapmış olduğumuz font tasarımı ile karşınızdayız. Ücretsizce dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Direkt font yapmamamızın nedeni yazı tipindeki efektlerin kaybolmasıdır. PSD yani Photoshop dosyasını indirdikten sonra dilediğiniz gibi fontta oynama yaparak beğenmediğiniz yerleri düzeltebilirsiniz.

:mc_63-0:

[BGCOLOR=rgb(255, 191, 0)]「 YAPIMCI」 [/BGCOLOR]
@Citrus

26A4Te.jpg

OHI17K.jpg

Ua4NWG.jpg

HVMNTG.jpg

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

shadow.png

Değerli vaktinizi konumuzu incelemeye harcadığınız için teşekkür eder ve bir önceki konularımıza bakmanızı öneririz.

Bir önceki grafik konusu.
Bir önceki logo konusu.
Bir önceki mimari konusu.
Bir önceki launcher konusu.
Bir önceki web script konusu.

Güzel yazı fontu daha bir çok yazı fontları gelir. Başarılar nice güzel fontlar görmek dileğiyle.

efffsane olmuş yineeee

Umarım insanların seveceği, yararlanacağı, geliştirip daha da iyisini yapacağı bir içerik sunmuşumdur. Kullanan kullanmayan, seven sevmeyen herkese teşekkür ederim şimdiden.

Biraz Hydra Artz'dan esinlenme gördüm ama kolaylık olmuş harika olmuş ellerinize sağlık.

@Citrus Fitilledin yine ve yine..

Tüm tasarımlarının yanında bir de böyle bir font görmek cidden çok güzel oldu! Daha iyi şeyler görmek dileğiyle... <3​

Biraz Hydra Artz'dan esinlenme gördüm ama kolaylık olmuş harika olmuş ellerinize sağlık.
Esinlenme demek biraz yanlış olur. Sonuçta HydraArtz da insanlar kullansın diye nasıl yaptığını anlatmış. Bende insanlar daha da kolay kullansınlar diye geliştirdim. Yaptığı stili beğendim ve insanlara daha kolay ulaşmaları için geliştirdim. İlerde de fonta dönüştürmeyi düşünüyorum. Orada 25 harf bulunuyor ve sadece 5 tanesi falan onunla aynı. Geri kalan tüm harflerle kendim uğraştım. Bazıları da ne var bunda iki üç çizgi ile bende yaparım diyebilir. Kendimce pek çok kombinasyon denedim ve gözüme en güzel görünenleri seçtim. Geliştirmek isteyen geliştirebilir.

Son düzenleme:
Hoşuma gitti ellerine sağlık :)

Gerçekten hoş görünüyor, ellerinize sağlık!

Böyle büyüleyici bir yazı fontunu bizlerle ücretsiz olarak paylaşmanız gerçekten de kral bir hareket olmuş ki elinize ve emeğinize sağlık ? ☕

Emeğinize sağlık :D Güzel bir font, indirdim deneyeceğim. Sadece bir önerim olacak bu fontu .tff veya .otf formatına entegre edebilirsiniz daha rahat bir kullanım sunar. Başarılar.

S ve Z dışında güzel

Emeğinize sağlık :D Güzel bir font, indirdim deneyeceğim. Sadece bir önerim olacak bu fontu .tff veya .otf formatına entegre edebilirsiniz daha rahat bir kullanım sunar. Başarılar.
Onun için uğraşacağım. Biraz internette araştırdım. Fontografi diye bir program varmış galiba. Fonta dönüştüreceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl