Çözüldü Arazi Yükleniyor'da Kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lero_craft

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
Minecraft
Keke

Discord:

kekelero

Merhabalar Sunucumu Yeni Kurdum Fakat Şöyle Bir Hata Mevcut Sunucuma Giriş Yaparken Arazi Yükleniyor'da Kalıyor Birdaha Girmiyor Alt+F4 Çekmek Zorunda Kalıyorum 2-3 Sefer'den Sonra Zor Giriyor Bunun Sebebi Nedir Bilen Varmı Chunklar'dan Olabilir Diye Düşünüyorum Fakat Nasıl Düzelticem Bilmiyorum VDS'im Yeterince İyi Fakat Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim?

Selam başlıca sebepleri olabilir,ancak en büyük ihtimali chunk sorunudur sunucunuzda kullandığınız mapin chunkları vesaire sürüm uyuşmazlığından veyahut bir kaç başka sebepden bozuk chunklar oluşuyor olabilir,aşırı fazla büyük bir map ise ve chunkları açık değilse doğal olarak ilk girişte chunkları yüklemek için geç sokuyor olabilir.Chunky adında ki chunk açma işlemi yapan eklentiyi kullanabilirsiniz..

Plugin veyahut mod fazlalığından oyuna geç sokuyor olabilir,kaç eklenti kurulu paketinizde ?

Cpu Ve Ram özellikleriniz nedir..

Optimizasyon için kullandığınız iyi tanıtılan ancak amaca fazla hizmet etmeyen zararlı bir eklenti olabilir.

Ancak potansiyel olarak arazi yükleniyor da kalıp crash yemeden giriş yapıyorsanız yüksek ihtimal 1.nedenden ötürüdür,kullandığınız map boyutu nedir,chunky vesaire kullandınız mı ?

Varsa birde sunucuyu bir kere açıp giriş yapmayı deneyin ardından tekrar kapatıp latest.log dosyasını paylaşırsanız belki bir error basıyordur bu sebep oluyordur bu konuda yardım edebilirim.

16 GB ram var VDS imde gayet yeterli bir diskide var 30 plugin var hepside optimize şekilde sadece arazi yukleniyorda kalıyor latest log da sunucuya giriş yaptı olarak gözüküyor oyuncu heee birde sunucuya giriş yaptıktan sonra arazi yukleniyorda bazen kalmaz ise oyuna giriyor boş bı yere düşüyor olarak gözüküyor cunklar yüklenmiyor yani

Hatamı cozebilirmisiniz lutfen birde güzel bir optimizasyon plugini atarmisiniz?

eklentilerde sıkıntı yok sadece optimize plugini lazım sorunu buldum chunklar inmiyor ama sebebi nedir ve nasıl düzelir

eklentilerde sıkıntı yok sadece optimize plugini lazım sorunu buldum chunklar inmiyor ama sebebi nedir ve nasıl düzelir
Bahsettiğin sistem özelliklerinle neden optimize ihtiyacın olsun, kullandığın bir eklenti yüklenmemesine sebebiyet veriyor olabilir. Yinede optimize istiyorsan önerilen başlat kodunu kullan ve timings oluşturup varolan discord botlarına analiz ettir sana yapman gereken optimizileri söyleyecektir.
Bot analizi için: BirdFlop kullanabilirsin hem timings hem spark destekliyor.
Sunucu için optimize: Clearlagg yerine,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsin ücretli ama opensource kendin build edersen rahatlıkla kullanırsın.

Son düzenleme:
Merhaba,

Sorun çözüldüyse lütfen belirtin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl