Çözüldü Arazi indiriliyor Zaman aşımı hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 810
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre.

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
30
Minecraft
Rikitiki123

Discord:

emre.#4570

Merhabalar Ben Emre, Sunucuda Bir Oyuncu Sunucuya girdiği zaman arazi indirliyorda kalıyor ve sonrasında zaman aşımından atıyor. Oyuncu Sunucuya girdiği zaman sunucuda herkeze aşırı derece ping giriyor ve tps 12 oluyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim görüşlerinizi bildirseniz sevinirim​

Makine özellikleriniz neler?

X5690 işlemci 6 çekirdek 6 gb ram bunlar
Sunucuya bir girdiğinde ram %100 oluyor ve bu herkezi etkiliyor

Hosting firmanız ile iletişime geçmelisiniz, makineden kaynaklı gibi gözüküyor.

Makine değiştirdim aynı özelikli bir makine kurdum farklı bir hostingten aldım gene aynı şey oldu. Sunucuya giriyorum tps 12 arkadaşım giriyor gene 12 oldu

Arkadaşınız bana özelden sormuştu hocam makine kaynaklı olduğunu düşünüyorum çok yüksek ihtimalle hiçbir eklenti buna yol açamaz ryzen serisi bir makine almanızı öneririm iyi forumlar dilerim :)

Arkadaşınız bana özelden sormuştu hocam makine kaynaklı olduğunu düşünüyorum çok yüksek ihtimalle hiçbir eklenti buna yol açamaz ryzen serisi bir makine almanızı öneririm iyi forumlar dilerim :)
1.8 sürüm bir sunucu için neden ryzen makine tercih edilsin ki?
Makine değiştirdim aynı özelikli bir makine kurdum farklı bir hostingten aldım gene aynı şey oldu. Sunucuya giriyorum tps 12 arkadaşım giriyor gene 12 oldu
Eklenti listenizi atar mısınız? Gereksiz eklentileri gözden geçirelim.

1.8 sürüm bir sunucu için neden ryzen makine tercih edilsin ki?

Eklenti listenizi atar mısınız? Gereksiz eklentileri gözden geçirelim.
Nedeni hiçbir eklenti buna yol açamaz başına gelen tüm arkadaşlara performans makinesi tavsiye ettim ve hataları düzeldi biliyoruz sonuçta :)

Nedeni hiçbir eklenti buna yol açamaz başına gelen tüm arkadaşlara performans makinesi tavsiye ettim ve hataları düzeldi biliyoruz sonuçta :)
Performans makineye geçerse tabii ki düzelir amaç burada gereksiz para harcamamak, kişi eklentilerini gözden geçirirse sorun çözülebilir. Eklentilerinde sorun yoksa bile farklı bir hosting firmasına geçmeli. X5690 işlemcinin 1.8 sunucuyu kaldırmadığı nerede görülmüş?

Hiçbir eklenti buna yol açamaz değil, birçok korkunç mühendislik abidesi bu tür sorunlara yol açabilir. Detaylı bir inceleme için daha fazla bilgiye sahip olmamız gerektiği aşikar. Bir kullanıcıya daha iyi bir makine al demek her zaman çözüm değil. Üstelik dostumuzun kullandığı sunucunun özellikleri de gayet yeterli görünüyor.

Son düzenleme:
Sunucunuzda kullandığınız eklenti listesini atarmısınız.

Hatayı Çözmüş Bulunmaktayım.
Hatayı Nasıl çözdüm gelirsek world dosyasını değişirdim oldu. World dosyası ile Alakalı birşeymiş bence çok şaşırdım akşamdan sabaha kadar bütün pluginlerde açık olabilir diye hepsi ile uraştım ama buna değerdi bir deneyim yaşamış oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl