Arayış İçindeyim - Minecraft sunucusu için sizce hangi firmayı tercih edebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sh6ke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.866

sh6ke

Guard of the Silence
Elmaslar
124

Discord:

stqson#1224

Başlıkta da belirttiğim gibi minecraft sunucusu için bir firma arıyorum. Sizce hangi firmayı tercih edebilirim. Kalite ve performans benim için her zaman ön planda olmuştur.

Keyubu

Keyubu Almanı Israrla Öneriyorum

NEDEN PEKİ ?
Bu zamana Kadar 5-6 sunucu açtım ve nerdeyse çoğu hostingi kullandım ve batihostmuş keyubu rabisu batihost un sorunlarına soracak olursan çok lag sıkıntısı oluyor desteği iyi deil bence keyubuda bu zamana kadar sunucu açtım çok hiç birinde tps düşüklüğü filan yaşamadım destek desen mükemmel anında ve ayrıcalıkları çok keyubunun hediye filan​

Keyubu çok iyi destek sisteminde hele çok hızlı

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
almanı öneririm. Ticketlara en geç 7 dk da cvp veriliyorlar ticket atıyorsan 1 2dk sonra sayfaya refresh çekiyorsun cevap gelmiş :D

Diğer firmaları denemedim fakat Keyubu ve Chroke hostinglerinden web-host satın aldım. İkisinin de desteği çok iyi, Keyubu neredeyse anlık cevap veriyor destek taleplerine. Chroke da samim, hoş ve memnun edici bir ortam sunuyor destekte de işte de. Tercih edeceksen bu iki firmadan yap tercihini bence.

KEYUBU alabilirsin.
Kendi webscriptleri var. ücretsiz olarak kullanabiliyorsun (150 ₺ değerinde)
Birde çok yardımcılar0,
Ben memnun kaldım.

KEYUBU alabilirsin.
Kendi webscriptleri var. ücretsiz olarak kullanabiliyorsun (150 ₺ değerinde)
Birde çok yardımcılar0,
Ben memnun kaldım.
Konu tasarım var
alt alanadı x2
mc tr konu sabitleme
mc tr pre üyelik
mc tr reklam gibi

tecrübe & 4 farklı webscript.

Kafanda çok daha iyi fikirlerin oluşabilmesi için bizzat kendi açmış olduğum bu konuyu okumanı öneririm. Benim tavsiyem ise Keyubu olacak.

Kafanda çok daha iyi fikirlerin oluşabilmesi için bizzat kendi açmış olduğum bu konuyu okumanı öneririm. Benim tavsiyem ise Keyubu olacak.
konuyu bence güncellemen lazım keyubu da 20 tl ye 3 gb ztn
aslında o 3 gb tın tamamını da kullanamıyoruz win de ztn 2 gb tı

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl