| BeyazPolis |
Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
- Elmaslar
- 534
- Minecraft
- BeyazPolis
Discord:
BeyazPolis#1044
Şuanda Ülkemizde coğu sunucu rezalet durumda kimse eleştirmiyor sizin icin sunucunuzu geliştirebilirim bazı taktikler ve püf noktalar vererek yaptığınız işi geliştirebilirim ozelden bana ulaşın ve sunucu adresi atın
Bazı taktikler:,
Değişik eventler getirin
Skript ogrenin Bunu yapmak istemiyorsanız forumda sunucuları geliştirmek icin yardım sağlayan insanlar var onlara danışın
Oyuncuların Fikrini Sorun
Oyunculara Ulaşabileceğiniz bir platform kurun discord . ts grubu . skype grubu gibi
Bir sisteme aşırı uraşmışsınızdır ama o sistem oyunu etkilemiyordur (oyuncu gormuyordur)
Rütbe sistemini sadece para kasarak değil eşya isteyekte farklılaştırın
Eğer faction sunucunuz varsa oyuncuyu lapise tıkmayın boss pvp veya farklı pve dallarına yoneltin farm madencilik gibisinden
Skyblock sunucunuz varsa eşya almayı farklılaştırın mesela en basit orneği = Oyuncu gidip 10 stack taş kasıp onları satıp elmas almasın marketten veya blok almasın farklı şekillerde elde etsin
Daha cok Yardım istiyorsanız ozelden ulaşıp size ozel taktik soyleyebilirim
Bazı taktikler:,
Değişik eventler getirin
Skript ogrenin Bunu yapmak istemiyorsanız forumda sunucuları geliştirmek icin yardım sağlayan insanlar var onlara danışın
Oyuncuların Fikrini Sorun
Oyunculara Ulaşabileceğiniz bir platform kurun discord . ts grubu . skype grubu gibi
Bir sisteme aşırı uraşmışsınızdır ama o sistem oyunu etkilemiyordur (oyuncu gormuyordur)
Rütbe sistemini sadece para kasarak değil eşya isteyekte farklılaştırın
Eğer faction sunucunuz varsa oyuncuyu lapise tıkmayın boss pvp veya farklı pve dallarına yoneltin farm madencilik gibisinden
Skyblock sunucunuz varsa eşya almayı farklılaştırın mesela en basit orneği = Oyuncu gidip 10 stack taş kasıp onları satıp elmas almasın marketten veya blok almasın farklı şekillerde elde etsin
Daha cok Yardım istiyorsanız ozelden ulaşıp size ozel taktik soyleyebilirim
Son düzenleme: