Araştırma Geliştirme Serisi : Sunucunuza cağırın birlikte fikirlerimizle geliştirelim Farklı olmayan sunucuları Kalkındıralım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

| BeyazPolis |

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Elmaslar
534
Minecraft
BeyazPolis

Discord:

BeyazPolis#1044

Şuanda Ülkemizde coğu sunucu rezalet durumda kimse eleştirmiyor sizin icin sunucunuzu geliştirebilirim bazı taktikler ve püf noktalar vererek yaptığınız işi geliştirebilirim ozelden bana ulaşın ve sunucu adresi atın

Bazı taktikler:,

Değişik eventler getirin

Skript ogrenin Bunu yapmak istemiyorsanız forumda sunucuları geliştirmek icin yardım sağlayan insanlar var onlara danışın

Oyuncuların Fikrini Sorun

Oyunculara Ulaşabileceğiniz bir platform kurun discord . ts grubu . skype grubu gibi

Bir sisteme aşırı uraşmışsınızdır ama o sistem oyunu etkilemiyordur (oyuncu gormuyordur)

Rütbe sistemini sadece para kasarak değil eşya isteyekte farklılaştırın

Eğer faction sunucunuz varsa oyuncuyu lapise tıkmayın boss pvp veya farklı pve dallarına yoneltin farm madencilik gibisinden

Skyblock sunucunuz varsa eşya almayı farklılaştırın mesela en basit orneği = Oyuncu gidip 10 stack taş kasıp onları satıp elmas almasın marketten veya blok almasın farklı şekillerde elde etsin

Daha cok Yardım istiyorsanız ozelden ulaşıp size ozel taktik soyleyebilirim

Son düzenleme:
Özelden iletişime geçildi

Son düzenleme:
Yerli yerinde güzel bir konu olmuş, başarılar dilerim.

Bu tür bir konuya forum üst yönetiminin izni olmadan müsade edemeyiz. Sebebi ise şunlar; sunucu sahibi eleştirilere sürekli yanıt vermeye çalışacaktır.Bu da konuyu başka yerlere çeker. Eleştri yapan kişiler acaba gerçekten eleştirme konusunda yeterli mi? Ek olaraksa araya kendi sunucularının reklamını yapmak için girenler olacaktır.

Bu tür bir konuyu forum yetkilileri olarak açabiliriz. İnsanların kendilerini geliştirmesi adına. Şimdilik bu konuyu arşive taşıyorum. İyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl