[ARANIYOR] İçeriye bir bakar mısın belki yardımın olur ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Almodria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 642
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Almodria

Zombi Geldi, Beni Yedi
Sunucu Sahibi
Elmaslar
157
Minecraft
Almodria

Discord:

ALMODRİA#0001

Merhabalar ;

1 Ayı geçkin bir süredir GLOREYS NETWORK İsmiyle başlangıçta factions oyun yapısıyla açılış yapacak olan
sunucumuz için çalışıyoruz. Gerek özel haritalar, özel plugin paketleri yapım aşamalarını tamamlamak üzere

Açılışa hazırlık yapmak için reklam yapabileceğimiz MİNECRAFT Platformları arıyoruz.
Nedir bu platformlar;
-Sunucu tanıtımı yapan minecraft discord sunucuları
-Minecraft factions videoları çeken youtuber arkadaşlar gerekiyor kendi tanıdığım veya bildiğim yok eğer sizin varsa konu altına yazabilir misiniz?
-Factions sunucularda oynayan aktif klanlar,bu klanların liderleri veya onlara ulaşabilmem için gerekli bir dc hesabı, bir profil lazım eğer biliyorsanız
bana atabilir misiniz ?

Eğer konu altında veya forum üzerinden benimle iletişim kurmak istemiyorsanız
DİSCORD ADRESİM : Emirhan GLOREYS#4456

UMmptx.png

Hiç kimse yardımcı olmamış sağolun :)

Gloreys sunucusu murat ve bana ait sunucuydu 1. sezonun da ben ve murat iki ortak açtık sen bizim paramızı dolandırdın. Senin gibi bi insana kimsenin yardım ediceğini zannetmiyorum sunucu yapabilceğini de zannetmiyorum boşa haveleslenmişsin.

"[ARANIYOR] İçeriye bir bakar mısın belki yardımın olur ?" yazmak yerine konu içerisinde ki mesajınıza uygun başlık yazsanız daha iyi olmaz mı?

Gloreys sunucusu murat ve bana ait sunucuydu 1. sezonun da ben ve murat iki ortak açtık sen bizim paramızı dolandırdın. Senin gibi bi insana kimsenin yardım ediceğini zannetmiyorum sunucu yapabilceğini de zannetmiyorum boşa haveleslenmişsin.
Pardon ? Aşağıda ki ekran görüntüsünde ismin bana ait olduğunu benim bulduğumu net bir şekilde gösteriyorum.

1635278704459.png

MURATIN Benden para istediği ekran görüntüsü ;

1635278846761.png

İlk baştada söyledim şimdide söylüyorum sunucunun ve isim hakkı sahibi benim bütün maddiyat benden dönüyordu.

Muratın 320 tllik bir makinayı kullanmayı bile hayal edemeyeceği benim kendi paramla direkt makinayı almam

1635278945446.png

Senin sunucu ortağı olmadığını murat kendi dilinden hard bir şekilde bu ss te söylüyor :D

Daha senin kim olduğunu bilmiyorum ? Sen kimsin de ortak olacaksın ? Gloreys ismi sana ait olacak ?

Senin ismin ademdi dimi ? Boşuna yalanlar atma :D

1635279121567.png

Bence bu kadarı yeterlidir. GLOREYS NETWORK İsmi bana aittir daha fazla kanıta gerek yok ve emin ol ki çok güzel bir açılış yapacağım

İstersen yatırdığım paraları dekontlu bir şekilde atayım senin o bot sunucun gibi olmayacağını bil :)

Ekli dosyalar

• 1635279062481.png
    1635279062481.png
    34,6 KB · Görüntüleme: 40
Moderatör tarafından düzenlendi:
"[ARANIYOR] İçeriye bir bakar mısın belki yardımın olur ?" yazmak yerine konu içerisinde ki mesajınıza uygun başlık yazsanız daha iyi olmaz mı?
Bir de bu şekilde deneyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl