Aracımdaki P0171 Hata Kodunu 1 Sene Sonra Çözmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cremranyec78

Burak Aydın
Elmaslar
1.693
Minecraft
Cremranyec78

Discord:

Cremranyec78

Merhaba MC-TR Ailesi,

Bugün aracımda başıma gelen ve size anlatmak istediğim bir olayı anlatacağım, yaklaşık 1 senedir P0171 arıza kodunu çözmek için uğraşıyordum aracımda. En son üst kapak yaptırdım belki iyileşir diye ama oradaki motor ışığı yanmaya devam ediyordu.

Yaklaşık 150 Bin TL'lik bir harcama yaptıktan sonra hatanın yakıt pompasından kaynaklandığını bulduk, yakıt pompasını değiştirdikten sonra araçta ne hata nede bir şey kaldı. Siz Türk sanayi ustalarının bu bilgisizliğini neye bağlarsınız?

Herkes ezbere ve rastgele işçilik yapıyor öyle değil mi?

Merhaba MC-TR Ailesi,

Bugün aracımda başıma gelen ve size anlatmak istediğim bir olayı anlatacağım, yaklaşık 1 senedir P0171 arıza kodunu çözmek için uğraşıyordum aracımda. En son üst kapak yaptırdım belki iyileşir diye ama oradaki motor ışığı yanmaya devam ediyordu.

Yaklaşık 150 Bin TL'lik bir harcama yaptıktan sonra hatanın yakıt pompasından kaynaklandığını bulduk, yakıt pompasını değiştirdikten sonra araçta ne hata nede bir şey kaldı. Siz Türk sanayi ustalarının bu bilgisizliğini neye bağlarsınız?

Herkes ezbere ve rastgele işçilik yapıyor öyle değil mi?
Bilgisizlik değilde işi ezbere yapıyorlar yada bilmeyip şundan bundan diye sallıyorlar görüşümce, Şahsen bende aracıma 170 bin tl lik masraf yaptım sadece motor ışığı yanıyor diye şundan bundan deyip tüm araç yapıldı şuanda aracımın beyni hasar gördü yeni beyin takılıp sıfırlanacak herşey...

paramı geri istiyorum!!

Sanayiciler genelde gereksiz para koparmak için elinden geleni yapar, dikkat etmek lazım geçmiş olsun benzer durumlar yaşandı

O kadar para harca sonra sıkıntının nerde olduğunu bul para gittikten sonra bulunsa nolur be 150 Binde az değil geçmiș olsun umarım bir daha böyle sorunlar yașanmaz

O kadar para harca sonra sıkıntının nerde olduğunu bul para gittikten sonra bulunsa nolur be 150 Binde az değil geçmiș olsun umarım bir daha böyle sorunlar yașanmaz
Umarım, harcanan gitti bir kere yapacak bir şey yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl