Araba önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeByc21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 969
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfeByc21

skript falan
Elmaslar
159
Minecraft
EfeByc
Facebook
https://www.facebook.com/efeboyaci21

Discord:

Efe#0754

beyler 120k altına 2.el sedan araba önerileriniz aşağı bırakabilir misiniz teşekkürler

Efecim,
120 bine bir çok araba alabilirsin ama tavsiyem sana seat leon fr a bakabilirsin ha yok dersen ona 2. El manuel bi renault megane bakabilirsin az yaksın çok kaçsın dersen poloya bak temiz bi polo alırsın 95 civarlarına güzel bir araba renault clio az yakıyor ama kayıyor değmez alma tavsiyem seat leon fr temiz bi fr al hayatını yaşa brom.

Ömrü bitti bu arabanın
Gerçekten bir araç sürmek istiyorsan JDM tarzı araçlar en güzelleridir.
Aslında kişiliğe göre değişir. Ben bu tarz japon araçlarını seviyorum, istediğin gibi özelleştirebiliyorsun, kaplama yaptırır wide kit falan yaptırırsın.
Ama yeni model bir araç aldığında o kadar rahat özelleştiremiyorsun :D

Ek not:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Gerçekten bir araç sürmek istiyorsan JDM tarzı araçlar en güzelleridir.
Aslında kişiliğe göre değişir. Ben bu tarz japon araçlarını seviyorum, istediğin gibi özelleştirebiliyorsun, kaplama yaptırır wide kit falan yaptırırsın.
Ama yeni model bir araç aldığında o kadar rahat özelleştiremiyorsun :D

Ek not:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
biraz teknoloji de olsun ya :d

Volkswagen Jetta 1.2 yada 1.4 bakabilirsin hem 120.000 TL altında hem de 120.000 TL' yede var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl