aPvP - PVP SUNUCULARI İÇERİ! KOMBO SİSTEMİ + KALAN CAN BİLDİRİMİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GÜNCELLEME

Renk menüsüne daha fazla renk eklendi. Bazı yünler aynı renkte gözüküyor ancak tüm yünler farklı renk tonlarına sahip;

renkmenü.png

Çözünürlüğü düşük yada gui scale değeri yüksek oyuncularda kalp ekranda çok fazla yer kaplıyordu. Artık kalan can title olarak değil subtitle olarak gönderiliyor. Bu sayede ekranda daha az yer kaplayarak daha güzel bir görüntü elde ediliyor;
ÖNCESİ
BEFORE.png

SONRASI
AFTER.png

NOT: Eklentiyi lisanslamakta sorun yaşadığım için satışını yapamıyorum. Gameixa ile görüştüm ancak sorunu onlar da çözemediler. Lisans sisteminde bilgili olan, yardım edebilecek birisi varsa yardım ederse çok sevinirim. Karşılığında aPvP ve aCore lisansı hediye edebilirim. İyi forumlar.

Ekli dosyalar

• AFTER.png
    AFTER.png
    1 MB · Görüntüleme: 95
GÜNCELLEME

Artık kritik vuruş yapılınca oyuncuya ses çalınıyor. Kritik sayısı arttıkça ses değişiyor. Rahatsız olan oyuncu /seskapat ile bu sistemi kapatıp, /sesac ile geri açabilir. @Yikosu 'ya yardımları için teşekkürler.

NOT:
Eklentiyi lisanslamakta sorun yaşadığım için satışını yapamıyorum. Gameixa ile görüştüm ancak sorunu onlar da çözemediler. Lisans sisteminde bilgili olan, yardım edebilecek birisi varsa yardım ederse çok sevinirim. Karşılığında aPvP ve aCore lisansı hediye edebilirim. İyi forumlar.

Hoş gözüküyor elinize sağlık.

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl