ApiaTeam 2021 Faction Plugin Paketi | GÜNLÜK ÖDÜL & GÖREV | KAZIKAZAN | MESLEK | 1.8 - 1.16 | ÜCRETSİZ!

Sence hangi pakete daha çok ihtiyaç var?

• Skyblock

• Survival

• Lobi

• Skywars

• Bedwars

• The Bridge

• Olması gereken paket bu listede yoksa instagramdan yazabilirsin. (irfandumanx)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkür ederim soul. Bayadır arkadaşız ama hiç yazmıyosun. Paketin ücretli halini yapıyorum 50 tl, aşırı güzel olucak ? Şimdi paketin son özel eklentisini kodluyoruz, wipeout.
şuan pakete nasıl erişebiliriz

plugin paketini nasıl indirebilirim

Ücretsiz bir pakete göre muazzam yeni sunucu açıcaklar için çok yararlı bir paket pakette ufak tefek eksikler olsada ücretsiz oldugu için görmezden gelinebilir

sa abi yükleme linkini instadanmı veriyon

Hocam otomatik satış ve yazının üzerine gelince mesaj çıkma hangi pller anlayamadım

Mükemmel bir paket olmuş, hem ücretsiz hemde ful+ paket daha ne olabilirdi ki? Elinize sağlık.

Reis helal olsun güzel sistemler kurmuşun

commandconditions(sondaki s olmayadabilir) - deluxechat (S.S.S okursan chatcontrolpro)
reis bir de şu deluxechatte yazının üzerine gelince sen çok güzel yazmışsın da statistic leri benimki çekmiyor aynen dosyadaki gibi çıkıyor acaba bunun nedeni nedir

Kankam selam, Ben bu paketi sunucumda kullanmak isterim fakat link vs. göremedim. Discord Hesabımdan yada Buradan bana yollarsanız çok sevinirim. Kolay gelsin.

Discord hesabım: Slonzy#0001

Bütçesi Kısıtlı Olanlar İçin Harika Bir Paket Olmuş.

Ellerinize sağlık'ta, çok fazla paralı plugin var. Başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl