ApiaTeam 2021 Faction Plugin Paketi | GÜNLÜK ÖDÜL & GÖREV | KAZIKAZAN | MESLEK | 1.8 - 1.16 | ÜCRETSİZ!

Sence hangi pakete daha çok ihtiyaç var?

• Skyblock

• Survival

• Lobi

• Skywars

• Bedwars

• The Bridge

• Olması gereken paket bu listede yoksa instagramdan yazabilirsin. (irfandumanx)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorunu çözdüm fakat tabtaki mcdeyiz.com yazısını falan nasıl değiştircez?

Kişiye özel plugin paketi yapıyor musnuz acep? Yapıyorsanız ciddi olarak ilgileniyorum, kalitenizin kokusu 2 ülke öteden geliyor.

Paket güzel olmuş elinize sağlık ama fazlasıyla ücretli içerik bulunuyor. Bunları satın almak yerine özel ücretli bir faction paketi yaptırmak daha mantıklı. Çünkü o ücretli eklentiler olmadan bu paketin pek bir anlamı yok. Tüm eklentiler neredeyse ücretli içerikler. İyi forumlar

Paket güzel olmuş elinize sağlık ama fazlasıyla ücretli içerik bulunuyor. Bunları satın almak yerine özel ücretli bir faction paketi yaptırmak daha mantıklı. Çünkü o ücretli eklentiler olmadan bu paketin pek bir anlamı yok. Tüm eklentiler neredeyse ücretli içerikler. İyi forumlar
ücretli içerikleri azaltıp aynı kalitede bir paket yapabilirdim ama bu paketi yaparken ne düşündüğümü hatırlamıyorum :)
Kişiye özel plugin paketi yapıyor musnuz acep? Yapıyorsanız ciddi olarak ilgileniyorum, kalitenizin kokusu 2 ülke öteden geliyor.
yorumun için çok teşekkürler ama minecraftı yakında bırakmak istediğimden özel işlere girmiyorum. Şimdi bırakmamamın birkaç nedeni var onlardan sonra bir veda videosuyla 6 yıllık mc macerasını kapatıyorum :D
Sorunu çözdüm fakat tabtaki * yazısını falan nasıl değiştircez?
config dosyalarından

merhaba instagram üzerinden yazdım bakarmısın?

Geçen indirdim çoğu şey yoktu konu da ki meğerse, ücretli eklentiler varmış ücretli eklentilerin isimlerini yazabilir misiniz elinize sağlık güzel bir eklenti paketi olmuş.

aşırı güzel olmuş normalde bunun fiyatı bana kalırsa en az 50tlydi ama sizin bedava yapmanız beni çok şaşırttı skyblock plugin paketinizde varmı?

Böyle Bir Plugin Paketini ÜCRETSİZ Sunmak, Kalitelisiniz..

Bir de Eksik Pluginleri Alabiliyor Muyuz?

aşırı güzel olmuş normalde bunun fiyatı bana kalırsa en az 50tlydi ama sizin bedava yapmanız beni çok şaşırttı skyblock plugin paketinizde varmı?
Paket güncellenecek ve güncel halini 50 tlden vermek istiyorum. Paketde benim de projenin içinde olduğum kendi kodladığımız 1vs1, wipeout ve alternatif eklentilerle yapılacak parkur ve koşuyarışı olacak. Ücretsiz sürüm için de destek vermemeyi planlıyorum. Teşekkür ederim yorumun için.

Bir de Eksik Pluginleri Alabiliyor Muyuz?
İsimlerini evet, jarlarını kendiniz bulmanız ya da almanız gerekiyor.

70 100tllik şeylerden daha iyi .D vallaha insan hayret ediyor o dandik şeyleri nasıl 70 yaparlar diye

70 100tllik şeylerden daha iyi .D vallaha insan hayret ediyor o dandik şeyleri nasıl 70 yaparlar diye
Teşekkür ederim soul. Bayadır arkadaşız ama hiç yazmıyosun. Paketin ücretli halini yapıyorum 50 tl, aşırı güzel olucak ? Şimdi paketin son özel eklentisini kodluyoruz, wipeout.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl