Haber Apex Legends - 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

sooply

Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 76501

Apex Legends - 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tarafından geliştirilen,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tarafından yayınlanan bir Battle Royale oyunu.
Apex Legends,
tarafından geliştirilen ve
tarafından yayınlanan ücretsiz bir Battle Royale oyunudur. Bazı platformlarda 4 Şubat 2019'da piyasaya sürülmüştür. Piyasaya sürüldüğü günden beri pek çok kişi tarafından indirilmiş bir oyundur.

Battle Royale oyunları, şu sıralarda popülerliğini koruyor. Herkes tarafından sevilen bu oyun modu, yapım şirketlerinin dikkatini çekti. Son zamanlarda bunun gibi oyunlar artmaya başladı.
bu fırsatı değerlendirerek 4 Şubat 2019'da Apex Legends'i yayınladı. Çıktığı ilk günlerden beri sevilmeye başladı. Ücretsiz olması, onu daha da özel kıldı. Apex Legends, yayınlandığı günden bugüne kadar 1. sezonunu tamamladı. Temmuz'un 2. gününde ikinci sezon başlayacak. 2. sezonun yayınlanmasına az bir süre kalmışken Apex Legends onunla ilgili
üzerinden bir fragman yayınladığını belirtti.

2. Sezonda Gelecek Güncellemeler

İlk önce haritaya gelecek olan güncellemeden bahsetmek istiyorum. Haritada dev güncelleme olacağı söylentileri var. Bununla ilgili elimizde pek bir bilgi olmadığından sadece harita hakkında diyebileceklerim bu kadar. Ayrıca harita dışında yeni ifadelerin ekleneceği söylentileri var. Eklense de güzel olur. Bir diğer gelebilecek olan güncelleme de haritaların oyunculara saldıracağı. Bu hayvanlara karşı kendimizi korumak zorundayız. Bunun nedeni kendilerinin yaptığı
paylaşımından görüyoruz. Yaptığı bu paylaşımında "Gözünü dört aç." diyorlar. Verilen animasyona bakarak ne dediğimi anlayabilirsiniz.

2. sezon ile ilgili bizimde sahip olduğumuz bilgi maalesef bu kadar. İlerideki zamanlarda 2. sezonun nasıl olacağı hakkında kesin bir bilgi vereceklerini düşünüyorum. İsterseniz aşağıdan fragmanı izleyebilirsiniz.

Apex Legends'i uzun zamandır oynamıyorum. Daha doğrusu biraz eskidi. Oyun sezon konusunda cidden çok geride kaldı. Ben de 2. Sezon hakkında bilgi sahibi değildim. Açtığınız bu konu sayesinde 2. Sezon hakkında bilgi sahibi oldum. Bu arada konu dizaynı çok hoş olmuş. Kalemine sağlık!

Konu, 2. Sezon'dan bile hoş! Gerçekten hoş bir dizayn olmuş. Ellerine sağlık! Ayrıca yeni gelen Wattson karakteri de çok hoş bir karakter ve elektrik ile ilgili olduğundan, isminin içerisine küçük bir ayrıntı eklenmiş. Wattson olarak okuduğunuz da ayrıntıyı anlayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl