Tanıtım aOtoMesaj | Müşteri Özel Eklenti | Minefox Studio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apcu

minefox.net/discord
Emektar
MinePass
Premium
Sunucu Sahibi
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
252
Discord İzni
Minecraft
Apcu0

Discord:

apcu

aOtoMesaj

Müşteri: @Cevalef (TopiaCraft)
Yapımcı: @Apcu

Ne İşe Yarar?

Eklenti /otochat <mesaj> komutu girildiğinde belirlenen mesajı config.yml içerisinde belirlenen süre sıklığında oyuncu tarafından tekrar gönderir. /otochat kapat komutunu kullandığında tekrardan mesaj gönderme işlemini devam ettirmez. otochat.use yetkisi ile bu sistemi sadece VIP oyuncularına verilebilir. Müşterim bu komutu kullanmak için herhangi bir gereksinim istemediği için ben de ekleme gereği duymadım (komut kullanılınca oyuncudan para alma, xp alma gibi) Aşağıda tanıtım videosu bırakılmıştır.

Son düzenleme:
Çok güzel bir eklenti oldu eline sağlık acılacak skyblock sunucumda aktif olarak oyuncular kullanıcak

Son düzenleme:
Bana göre boş ve yapılması kolay bir sistem skriptlede yapılabilir eklentiye ihtiyaç yok yinede eline sağlık

Bana göre boş ve yapılması kolay bir sistem skriptlede yapılabilir eklentiye ihtiyaç yok yinede eline sağlık
Stok olarak satılan bir eklenti değil, müşterim kendi sunucusu için özel olarak istedi. Eklenti olarak kullanmak varken Skript kullanmak? Bilemiyorum.. 2020 yılında Skript kullanmayı bıraktım.

Bu kadar kolay olan bir şey için jar buildlemeye gerek yok bence bir tıkda işin havasına kaçıyor sanki...
Tabi yinede müşteriniz istiyorsa bu sizin bileceğiniz iş

Bu kadar kolay olan bir şey için jar buildlemeye gerek yok bence bir tıkda işin havasına kaçıyor sanki...
Tabi yinede müşteriniz istiyorsa bu sizin bileceğiniz iş
Hava ile pek alakası yok. Skript yapmayı bilmiyorum ve bu yüzden de eklenti yapıyorum. Müşterim de zaten benden eklenti istedi.

Hava ile pek alakası yok. Skript yapmayı bilmiyorum ve bu yüzden de eklenti yapıyorum. Müşterim de zaten benden eklenti istedi.
Skript yazmayı bilmeyip nasıl eklenti yazabiliyorsunuz

Skript yazmayı bilmeyip nasıl eklenti yazabiliyorsunuz
Skript ile Java ile eklenti kodlamanın nasıl bir bağlantısı var? Eventlerden bahsediyorsanız bunları internetten bulabiliyorsunuz zaten. Etrafımda da Skript yapmayı bilmeyip eklenti yazan çok tanıdığım var.

Skript ile Java ile eklenti kodlamanın nasıl bir bağlantısı var? Eventlerden bahsediyorsanız bunları internetten bulabiliyorsunuz zaten. Etrafımda da Skript yapmayı bilmeyip eklenti yazan çok tanıdığım var.
Vay canına neyse yinede elinize sağlık.

GÜNCELLEME!
Müşteri isteği üzerine menülü sisteme geçilmiştir. Aşağıda örnek video bulunuyor.

Güzel bir eklenti olmuş sanki WolfTeam tuş ataması ile otomatik mesaj gönderme... Belki tuş ataması yapsanız daha güzel olurdu <3

Bu devirde skript mi kullanılır
- ByNovem

Güzel düşünülmüş, elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl