Themis ile kullanırsam çakışma yaparmı?GrimAC
firatsobutay0116
Themis'i silebilirsin Grim yeterliThemis ile kullanırsam çakışma yaparmı?
YmirSG
themisi mobillere ayarla grimacyede mobilleri kontrol etme deThemis ile kullanırsam çakışma yaparmı?
racfourdtr
firatsobutay0116
Themis java ve bedrockda işe yaramıyor, java için grim, bedrock yani geyser için Boar kullanmalısınız, grim'in geyser oyuncularına kontrol etmemesi için sunucuya floodgate plugini yüklemelisinthemisi mobillere ayarla grimacyede mobilleri kontrol etme de
Çünkü vulcan neredeyse hiç bir işe yaramıyor config ile düzeltilebilecek bişey değilVulcan ve GrimAC kullanmalısın ve config yapmalısın. Grim log düşürür ama gereksiz şeyleri de düşürebiliyor. Vulcan ise çok zor log düşürüyor onu detaylı halletmelisin.
racfourdtr
Matrix mi öneriyorsun? içerisinde config neredeyse yok denebilir.Çünkü vulcan neredeyse hiç bir işe yaramıyor config ile düzeltilebilecek bişey değil
firatsobutay0116
Matrix öneriyorum demedim, grim öneriyorumMatrix mi öneriyorsun? içerisinde config neredeyse yok denebilir.
Vulcan da baya check var, ben yarısını düzenledim ve wurstu geçtim ücretli
hileleri bile bazen yakalıyor.
racfourdtr
Vulcan combat hilelerini engellemek yerine alert veriyor ve cezalandırıyor.Matrix öneriyorum demedim, grim öneriyorum
Spartan peki? şimdilik bir plugine para yatırmak istemiyorum.Vulcan combat hilelerini engellemek yerine alert veriyor ve cezalandırıyor.
Grim'in engelleyemediği hileleri Vulcan engelliyor, ayrılmaz ikililer.
ZINKKK
Spartan ücretli bir pluginSpartan peki? şimdilik bir plugine para yatırmak istemiyorum.
myralith
En kötü grim en iyi spartandan daha iyidir kullanmayın kullandırtmayınSpartan peki? şimdilik bir plugine para yatırmak istemiyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!