Tanıtım AntiRaidFarm - 1.15-1.16 sunucularınızı, raid farm bugundan koruyun!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Felox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 742
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Felox

PandaDevs > Tasarım & Eklenti Paketi <
Elmaslar
270
Minecraft
Felox
AntiRaidFarm 1.15-1.16 - TANITIMI

Merhaba! Bugün sizlere 1.15+ sürümlerde büyük bir açığı kapatan eklentiyi tanıtacağım!

maxresdefault.jpg

Tanıtım

Bu eklenti, üst sürümdeki sunucularda kolay yoldan kasılmayı tamamen engelliyor. DUPE denen item kopyalama bugu gibi, sınırsız bir şekilde raid çağırıp öldürüp sınırsız item kasılıyor. Yani tamamen bir hile! Bunu eklemezseniz, oyuncularınız çok basit şekilde Totem gibi eşyaları sınırsız şekilde stoklar.

Kurulum

Şimdi gelelim eklentinin kurulumuna, ilk olarak verdiğim linkten eklentiyi yükleyip plugins kısmına atıyoruz ve daha sonra sunucumuzu başlatıyoruz.
Config kısmında herhangi bir ayara gerek yok, zaten eklenti direk engeller halde geliyor.

Permleri
antiraidfarm.bypass : Bu permi alan oyuncu, süreden etkilenmeden hilesine devam edebilir!

EKLENTİ TANITIM VİDEOSU (İNGİLİZCE)

EKLENTİ LİNKİ

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Güzel tanıtım olmuş eline sağlık

Güzel anlatım olmuş teşekkürler.

Survival sunucuları için çok işe yarar bir eklenti. Acilen 1.8 den sonra oyuna gelen bütün özellikleri öğrenmem gerektiğini fark ettim xd.

Survival sunucularının hayatını kurtaran eklenti, güzel tanıtım olmuş ellerinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl