OreBouncer
Fırında Isıttığım İlk Taş
Merhaba , AntikOyuncu bir faction sunucudur sen de hem faction oynamayı hem de yetkili olmayı istiyorsan sunucumuza gel ve başvurunu yap.
Açık Pozisyonlar
Rehber ve Moderatör arıyoruz , belirli kriterler elbette var aşağıda ki başlıktan bilgi alabilirsiniz
Aranan Özellikler
Oyuncularla gereksiz atışmalara girmicek , tempmute ve tempban gibi komutlara hakim olan yani daha önce deneyimi olan , oyunculara yardım edebilcek birini arıyoruz.
Bize Neden Yardım Ediceksiniz
Hedeflerimiz büyük çekirdek sunucu açmak daha fazla oyun eklemek tabi bunları yapmak için belirli bir kitle yakalamak lazım , bu kitleyi yakalamak istiyorsak yetkili ekip çok önemli bunların yanı sıra yetkililere özel kitlerde mevcuttur.
DİSCORD : smbrkdmr1423
Sitemizi
yetkili başvuru başlığı altında başvuru yapabilirsiniz
Açık Pozisyonlar
Rehber ve Moderatör arıyoruz , belirli kriterler elbette var aşağıda ki başlıktan bilgi alabilirsiniz
Aranan Özellikler
Oyuncularla gereksiz atışmalara girmicek , tempmute ve tempban gibi komutlara hakim olan yani daha önce deneyimi olan , oyunculara yardım edebilcek birini arıyoruz.
Bize Neden Yardım Ediceksiniz
Hedeflerimiz büyük çekirdek sunucu açmak daha fazla oyun eklemek tabi bunları yapmak için belirli bir kitle yakalamak lazım , bu kitleyi yakalamak istiyorsak yetkili ekip çok önemli bunların yanı sıra yetkililere özel kitlerde mevcuttur.
DİSCORD : smbrkdmr1423
Sitemizi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Son düzenleme: