BloodyX#4069
Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz.Arkadaşım eğer Çakma Lobi kullanıyorsa zaten AuthMe de otomatik bot koruma özelliği var senin başka eklentiye veya skripte ihtiyacın yok ama diyorsan ben istiyorum ginede bunun çözümü ne diyorsan eklentinin yani AntiJoinBot'un .jar hariç bütün dosyalarını sil sonrada sunucuya reload at en basit çözümü :) (Not : Bu kesin çözümüdür AntiBotJoin'nin dosyalarını silip reload attığın için eklenti yani AntiJonBot standart dosyalarını sıfırdan tekrar yükler ve bütün sorunlar ortadan kalkar.)
Yalnız ben yanlış bir bilgi vermiyorum lütfen doğru oku ben eğer AnitJoinBot dosyalarını silerse standart dosyalarına geri döner dedim lütfen düzgün okuyun.Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz.
1 Olarak authme bu bot koruması işe pek yaramıyor.
2 Olarakta authme girişleri yavaşlatıyor buda ister istemez ping sebep oluyor.
3 Olarak ta bot korumalarını skripler ile çözemezsiniz.
Benim sizlere önerdiğim tavsiyeleri şöyle sıralayım.
1 Olarak AntiBotJoinbot eklentisini bir kere silin.
2 Sunucunuz çakma lobi vb den oluşuyor ise bungercoord için yazılan eklentiler var senin için önere bileceğim eklentileri link bırakıyorum:
yazıya tıklarsan seni yönlendirir test etmedim ama bi göz at derim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yazıya tıklarsan seni yönlendirir test etmedim ama bi göz at derim Tekrardan.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kesinlikle her sunucuda olması gereken bir eklenti tavsiye ederim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kesinlikle tavsiye ederim test ettim kendi sunucum daDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Şimdi yukarıdaki önerdiğim şeyleri kullana bilirsin bunlarda çözüm olmaz ise. Paralı olan eklentiyi tavsiye ederim.
Antibotdeluxe önere bilirim cok iş gören bir plugin.
BloodyX#4069
Sizde şunu güzel bi şekilde okuyun diyorum ki AnitJoinBot sıfırlasa bile plugin hatalıysa yine aynı şekilde hata vereceğine eminim dostum dogru sürüm kullanır ise sorun çıkmaz sürüm eski ise AnitJoinBot silip yüklesen de işlevsiz olacaktır.Yalnız ben yanlış bir bilgi vermiyorum lütfen doğru oku ben eğer AnitJoinBot dosyalarını silerse standart dosyalarına geri döner dedim lütfen düzgün okuyun.
Arda#6888
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!