Çözüldü AntiCheat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrPot8o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 929
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrPot8o

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
11
Minecraft
MrPot8o
NoCheatPlus Kullanıyorum, Fakat Verilen Hız İksirlerini Veye Zıplama Etkilerini Kullanınca Hile Olarak Görüyor ve Sunucudan Kickliyor Bunun Bir Çözümü Var Mıdır Bilen Birisi Var Mı?

NoCheatPlus Kullanıyorum, Fakat Verilen Hız İksirlerini Veye Zıplama Etkilerini Kullanınca Hile Olarak Görüyor ve Sunucudan Kickliyor Bunun Bir Çözümü Var Mıdır Bilen Birisi Var Mı?
Configi kontrol et. Ayrıca NoCheatPlus'a pek güvenmiyorum tam engellemiyor. En iyisi AAC kullanmak.

NoCheatPlus öyle bir engelleme yapmıyor yani hız 2 içince hile olarak algıladığını hiç görmedim :D Bence ek bir şey olabilir (başka hile eklentisi), eklenti listeni atabilir misin ?

Moderatör tarafından düzenlendi:
NoCheatPlus öyle bir engelleme yapmıyor yani hız 2 içince hile olarak algıladığını hiç görmedim :D Bence ek bir şey olabilir (başka hile eklentisi), eklenti listeni atabilir misin ?
gold vs diamond parkur mapini kurduk ve ordaki boostu alınca geri atıyor ve hile olarak gösteriyor[DOUBLEPOST=1517528134,1517528076][/DOUBLEPOST]
Configi kontrol et. Ayrıca NoCheatPlus'a pek güvenmiyorum tam engellemiyor. En iyisi AAC kullanmak.
AAC yi ücretsiz olarak kullanmamım bir yolu var mı?

gold vs diamond parkur mapini kurduk ve ordaki boostu alınca geri atıyor ve hile olarak gösteriyor[DOUBLEPOST=1517528134,1517528076][/DOUBLEPOST]
AAC yi ücretsiz olarak kullanmamım bir yolu var mı?
O hız 2 vermiyor ama, zaten onu engellemesi lazım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl