MrPot8o
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 11
- Minecraft
- MrPot8o
''NoCheatPlus Kullanıyorum''Sunucuda ACC mi kullanıyorsunuz ?
Ben onun için demedim ayrıyetten kullananlarda var belki oda kullanıyor diye demiştim.''NoCheatPlus Kullanıyorum''
Configi kontrol et. Ayrıca NoCheatPlus'a pek güvenmiyorum tam engellemiyor. En iyisi AAC kullanmak.NoCheatPlus Kullanıyorum, Fakat Verilen Hız İksirlerini Veye Zıplama Etkilerini Kullanınca Hile Olarak Görüyor ve Sunucudan Kickliyor Bunun Bir Çözümü Var Mıdır Bilen Birisi Var Mı?
gold vs diamond parkur mapini kurduk ve ordaki boostu alınca geri atıyor ve hile olarak gösteriyor[DOUBLEPOST=1517528134,1517528076][/DOUBLEPOST]NoCheatPlus öyle bir engelleme yapmıyor yani hız 2 içince hile olarak algıladığını hiç görmedim :D Bence ek bir şey olabilir (başka hile eklentisi), eklenti listeni atabilir misin ?
AAC yi ücretsiz olarak kullanmamım bir yolu var mı?Configi kontrol et. Ayrıca NoCheatPlus'a pek güvenmiyorum tam engellemiyor. En iyisi AAC kullanmak.
O hız 2 vermiyor ama, zaten onu engellemesi lazım :Dgold vs diamond parkur mapini kurduk ve ordaki boostu alınca geri atıyor ve hile olarak gösteriyor[DOUBLEPOST=1517528134,1517528076][/DOUBLEPOST]
AAC yi ücretsiz olarak kullanmamım bir yolu var mı?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!