Çözüldü ANTİCHEAT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Liewex_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Liewex_

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
2
Minecraft
Liewex

Discord:

akisetup

sunucumda vulcan ve grimac kullanıyorum vulcan ve grimac herheangi ban veya kick attığında chatte banlayan anti cheat ismi banalanan/atılan oyuncu ismi ban sebebi/atılma sebebi ban/atılma süresi herkese açık bi şekilde gözüksün istiyorum ama bilgim yok pek yardımcı olabilirmisiniz

Vulcan klasöründeki config.yml dosyasını aç ve punishments kısmını bul. Buradaki komut satırını şu şekilde güncelle:
Kod:
punishment_command: "broadcast &8[&6Sunucu&eİsmi&8] &e%player% &7isimli oyuncu, &e%reason% &7sebebiyle sunucudan &6uzaklaştırıldı! &8(&eSüre: Kalıcı&8)"

GrimAC klasöründe settings.yml (veya ilgili ceza dosyası) içindeki punishment-commands kısmına gel ve benzer bir satır ekle:
Kod:
punishment-commands: ["broadcast &8[&6Sunucu&eİsmi&8] &e%player% &7isimli oyuncu, &e%check% &7ihlali nedeniyle sunucudan &cuzaklaştırıldı!"]

buna gerek yok aslinda eger AdvancedBan gibi pluginler kullaniyorsan punishment kisimlarini kendin duzenleyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl