Pacho Herrera
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Selamlar sadece PvP üzerine anti hile koruması yazmaktayım büyük bir kısmı bitti kalan config i vs çok basit bir şekilde derledim topladım Polar anticheat kadar şu anlık akıllı olmasa da Vulcan ve Matrix'in PvP koruması konusunda daha üst düzeylerde olduğunu söyleyebilirim kodlar tamamen bittiği zaman github a açık kodlu şekilde paylaşacağım ama şu anda gönüllü olarak BoxPvp sunucuları veya direkt olarak anti hile pluginimi ücretsiz olarak deneyebilecek sunucular arıyorum sizlerden gelen yanıtlar ve geri dönüşlerle beraber bu korumayı geliştirebilirim şu anda hile loglarını vs mysql ile kayıt ediyor vds üzerinde kaynak kullanımı da stabil düzeyde ama +100 online da ne olacağını bilmiyorum ve görmek istiyorum yardımcı olabilecek olan var mı :) ?
Ekstra olarak sizinde önerileriniz varsa belirtebilirsiniz
İleriki güncellemelerde bende web tabanlı api geliştirmeyi düşünüyorum bu saye de genel olarak bir sunucuda bir isimden dolayı hile logu tutulmuş kişiler genel database üzerinde save alınmış olacak ve plugini kullanan tüm sunucularda aynı şekilde hile koruması o kişiye özel tepki uygulayacak bunları yapabilecek düzeydeyim ama şu anda desteğe ihtiyacım var
Ekstra olarak sizinde önerileriniz varsa belirtebilirsiniz
İleriki güncellemelerde bende web tabanlı api geliştirmeyi düşünüyorum bu saye de genel olarak bir sunucuda bir isimden dolayı hile logu tutulmuş kişiler genel database üzerinde save alınmış olacak ve plugini kullanan tüm sunucularda aynı şekilde hile koruması o kişiye özel tepki uygulayacak bunları yapabilecek düzeydeyim ama şu anda desteğe ihtiyacım var