Çözüldü Anticheat vulcan vs spartan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HalitCirik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.863
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HalitCirik

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3

Discord:

discord.gg/limonnetwork

Merhabalar,

Araştırmalarım sonucu iki tane güzel anticheat buldum fakat ikisi arasında hangisini seçmem gerektiğine karar veremedim tecrübeli birileri bilgi verebilir mi vulcan mı daha iyi yoksa spartan mı ve neden

Zamanin da bir server sahibi mc trye vulcan"a o kadar para verdim siz vermeyin gibi bir video atmisti genel bir fikrim yok ancak yt"ye vulcan anti cheat vb yazarsaniz baya dalga gecen var yabanci pvp kanallarindan ancak gectikleri dalga parali vip hilelerle,bizim ulkedeki free internet de dagitilan hilelerin bypass ozelligi ne kadar iyi calisir tartisilir ama kendi fikrimce en iyisi matrix

Vulcan'ın check kısmı aşırı kötü, onun yerine Matrix veya Spartan kullanabilirsiniz ücretsiz güzel olan GrimAC'ide deneyebilirsiniz.

Merhabalar,

Araştırmalarım sonucu iki tane güzel anticheat buldum fakat ikisi arasında hangisini seçmem gerektiğine karar veremedim tecrübeli birileri bilgi verebilir mi vulcan mı daha iyi yoksa spartan mı ve neden
Epiklava adlı sunucu sahibi önceden oluşturduğu konuda Vulcan eklentisinin hileleri pek engellemediğini kanıtlı bir şekilde göstermişti Bende kendim Spartan kullanmış bulunuyorum. Spartan da mesela Reach açtığın zaman seni uyarmıyordu ve herhangi bir cezai işlem uygulamıyordu(Def config ve yapılması gereken ayar bulunmuyor şeklinde) benim tavsiyem GrimAC kullanmanız Matrixte kullanabilirsiniz fakat matrix hafiften sıkıntılı bir eklenti olduğu için GrimAC tavsiye ederim.
Spartan konusundada spartanda pek ayar yapamıyorsunuz. Mesela Reach mesafesi vb. vb. gibi ayarlar bulunmuyor. Sadece dil dosyası ve ceza dosyası ve eklenti destekleri bölmü bulunmaktadır.

Spartan Vulcandan Daha Gelişmiş Bir Hile Korumasıdır.

spartan bence en iyisi

Merhabalar,

Zamanin da bir server sahibi mc trye vulcan"a o kadar para verdim siz vermeyin gibi bir video atmisti genel bir fikrim yok ancak yt"ye vulcan anti cheat vb yazarsaniz baya dalga gecen var yabanci pvp kanallarindan ancak gectikleri dalga parali vip hilelerle,bizim ulkedeki free internet de dagitilan hilelerin bypass ozelligi ne kadar iyi calisir tartisilir ama kendi fikrimce en iyisi matrix
Katılmıyorum, zamanında Vulcan'ı kendi yaptığım konfigurasyon ile bizzat test etmiştim.
Herhangi bir hilenin default configinden yarar beklemeyin, kendi configinizi özelleştirin.
Özelleştiremiyorsanız Discord'dan ulaşın yardımcı olayım.
Sırf düzgün config yapamadılar diye korumaya laf atmışlar.
Video linki;

Son düzenleme:
Katılmıyorum, zamanında Vulcan'ı kendi yaptığım konfigurasyon ile bizzat test etmiştim.
Herhangi bir hilenin default configinden yarar beklemeyin, kendi configinizi özelleştirin.
Özelleştiremiyorsanız Discord'dan ulaşın yardımcı olayım.
Sırf düzgün config yapamadılar diye korumaya laf atmışlar.
Video linki;

Eğer satıyor isen config linki paylaşırmısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl