Çözüldü AntiBotDeluxeEX Bungeecord/plugins atınca çalışmıyor ne kadar bot varsa geçiriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheWhyWolf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.434
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen kuramamışsın, bende kullanıyorum , ve sağlam atılan botlarda bile sıkıntı olmuyor, panel’den hangi sunucuna vericekssn, o domaini lisanlarman lazım.

Kardeşim hepsini ayarladım yinede bungeecorddaki panelde geçiriyor senin sunucunun türü ne?
Sen kuramamışsın, bende kullanıyorum , ve sağlam atılan botlarda bile sıkıntı olmuyor, panel’den hangi sunucuna vericekssn, o domaini lisanlarman lazım.

Authme Kullanabilirsin. Sunucuya Girebilecek Ülkeleri Bu Şekilde Ayarlayabilirsin.

Bungeecord için olması lazım çünkü çok hızlı bot atılıyorsa dayanayıp oto kapatıyor kendini :)
Söyle diyim ben demedim şahsen batihost un panelinden kendi sunucum'a attım 1 tane bile girmedi

Bende giriyor işte tek kişilk serverde çalışıyo bungeecorda geçince çalışmıyor[DOUBLEPOST=1521362509,1521361608][/DOUBLEPOST]Güncel :) :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
git İngilizcen yeterliyse buraya yazdığını oraya yaz. Burada hiçbirimiz eklentiyi sahibinden iyi bilemeyiz.

Bu hatanın sadece sende olması ne kadar da garip

Kardes başka plugin kullan .

bEYLER SORUN DEVAM EDİYOR YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl