ANTİ-BOT V1.0
Merhabalar. Bir aradan sonra yeniden eklenti yapımına geçtim. Düşünürken aklıma Anti-Bot eklentisi yapmak geldi. Umarım beğenirsiniz. İyi Seyirler
Nedir bu eklenti anlat bakalım ne işe yarar , neden böyle bir eklenti geldi aklına:Merhabalar. Bir aradan sonra yeniden eklenti yapımına geçtim. Düşünürken aklıma Anti-Bot eklentisi yapmak geldi. Umarım beğenirsiniz. İyi Seyirler
Bu eklenti konsoldan giriş yapmış oyuncular(botlar) içindir. Mesela bir program var adını vermeyeceğim o program ile aynı minecrafttan girer gibi sunuculara girebiliyorsunuz program bir konsol uygulaması. Eğer onu bir 7/24 açık makineye kurarsanız bot'ta açık duracaktır. İşte benimde aklıma bunu engellemek geldi. Ne yapabilirim diye düşündüm biraz ve aklıma bu geldi. Bu eklentinin amacı sunucuya girdiğinizde ekranınıza "title" (yazı) göndermektir. Tabii ki konsoldan giren botlar bunu göremeyecekleri için sunucuya giremeyecekler. Aslında eklenti basit ama işe yarar diye düşünüyorum. Eğer belirtirseniz 2. versiyonunda daha farklı şeyler yapabilirim.
Resimleri var mı bir görsek , baksak:
Hemen gösteriyorum resimleri alttan bakabilirsiniz.
Komutu var mı bunun:
Bu eklentiye komut koymadım bence gerekte yok ama reload atmak için ayar dosyasındaki yetkiye sahip olan kişiler sohbete antibot_reload yazarak atabilirler.
Nereden indiriyoruz bunu:
Hemen linkleri veriyorum 1 saniye...
İndirme linkleri:
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Virüs Total Linki:
-