xiej_
mravci
çok saçma dostum adam sadece textureli itemi görmek için hile açarsa kömür olsa ne işe yarar + tüm dünyadaki madenlere tek tek kömür mü koyacam?Textureli item ekleniyor mu bilmiyorum ancak sürüme göre saklamak istediğin şeyin etrafını kömür bloğu ile kaplarsan görünmüyor.

benjamin17
özel madenleri gösteren bir hile varmıdır bilmem hocam. Bunu engelleyen bir koruma varmıdır hiç bilmem. Kendiniz denedinizmi acaba gösterip göstermediğini ?çok saçma dostum adam sadece textureli itemi görmek için hile açarsa kömür olsa ne işe yarar + tüm dünyadaki madenlere tek tek kömür mü koyacam?
xiej_
Sunucuna özel madenler dediğin için warp maden tarzı alanlar hayal ederek yazmıştım,spesfik bir şeyi saklamak için işe yarıyor dediğim yöntem.Ek olarak adamın xrayı bahsedilen özel madeni de görmüyor olabilir tanımlı olmadığı ve vanillaya göre düzenlendiği için bu tip eklentiler.çok saçma dostum adam sadece textureli itemi görmek için hile açarsa kömür olsa ne işe yarar + tüm dünyadaki madenlere tek tek kömür mü koyacam?
ilovemaju
Merhablar Bence Bütün Dünyaya Özel Madneler Eklemeyin Çünkü Çoğu Xray Malesefki Özel Madenleri Gösteriyor Açık Açık Onun Yerine Belli İstastikleri Karşılayan Oyuncuların Girebiliceği ./warp Maden Gibi Bir Yer Hazırlayıp İçine Özel Madenlerden Bi Kaçını Katman Katman Olucak Şekilde Her Katmana 3-5 Şekilde Yayıp Onlara Belli Bir Süre Sonra Kırıldıkları Zaman Otomatik Yenileme İle Halledebilirsiniz Maden İçerisine Bir Kaç Özel Mobda Koyarak Madenlerin Elde Edilme Zorluğunu Arrtırmış OlursunuzArkadaşlar pufferfish kullanıyorum paper.yml dosyasındaki anti-xray korumasına textureli item nasıl ekleyebilirim, sunucuma özel madenler var ve xray engelleyicileri yok yardımm
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!