Tanıtım Anti-WDownloader ile Harita'nı koru!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fugue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.742
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fugue

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Elmaslar
894

Discord:

srcn.

yeni_logo.png

aciklama.png

Emek ve günlerinizi,aylarınızı belki de yıllarınızı verdiğiniz haritalarınız mı çalınıyor? çözüm istiyorsanız tam doğru yerdesiniz! Anti-Worldownloader sayesinde haritalarınız emek hırsızları tarafından korunacaktır ve birinin sizin haritalarınızı çalmaya çalıştığını sistem algılayacak, onlara istediğiniz şeyler ile cezalandırabileceksiniz! Unutmayın, emek çalması vermekten daha kolaydır, önlemleri alın..

1.png

kurulum.png

1- Sunucumuzun içindeki "plugins" kısmına indirdiğimiz plugini atıyoruz.

2- config.yml klasöründen aşağıda ki kodu editleyerek kick mesajını düzenleyebiliriz;

3- "antiwdl.bypass" yetkisini oyuncuya ekleyerek bu engellemeden etkilenmesini kaldırabilirsiniz.

punish-command: kick %p WDL bu sunucuda kullanılamaz!

indirg.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

atam.png

Son düzenleme:
Bu tür pluginler pek işe yaramıyor indirmek istiyen her şekilde indirir emin olun ama kullanışlı bir eklenti ;).

İlla ki bunuda aşarlar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey biliyomuş gibi davranim de havalı olim taktiği. Güzel sevdim
:D

ezprotector daha iyidir bundan buda olabilir denemedim

Biliyorum bu plugin hakkında konu çalışmalarım vardı zaten aklımda.

İşe yaramıyor diyorsun ama kullanışlı diyorsun :D

Herkesin kendi düşüncesi ya, ikilemde kalmış :D

Emeğine sağlık ancak dünyalar'ı Minecraft kayıt ettiğinden dolayı hiçbir plugin günümüzde bunun önüne geçemez.Yine de önlem almak lazım değil mi​

Emeğine sağlık ancak dünyalar'ı Minecraft kayıt ettiğinden dolayı hiçbir plugin günümüzde bunun önüne geçemez.Yine de önlem almak lazım değil mi​

Konuyu yanlış anlamışsınız. İngilizce kelime kullanmamak amacıyla "Map" yerine "Dünya" kullandım. Farklı anlamlar çıkabiliyor.. Kelimeyi daha anlayışlı olsun diye değiştirdim, fikrin için teşekkür ederim.

başka bir yolla ginede çalabiliyorlar mapleri boşuna bir plugin

İşe yaramıyor diyorsun ama kullanışlı diyorsun :D
Yanlız plugin kast etmedim birden fazla plugini kast ettim düzgün şekilde okuyunuz.

Bir şey biliyomuş gibi davranim de havalı olim taktiği. Güzel sevdim
Konu ile alakasız mesajlarınızı kendinize saklayın Ayrıca Ben biliyorum diye bir kelime yazmadım Düzgün okumaya teşvik ediyorum sizi.

İlla ki bunuda aşarlar.

:D

Biliyorum bu plugin hakkında konu çalışmalarım vardı zaten aklımda.

Herkesin kendi düşüncesi ya, ikilemde kalmış :D
Emin ol ki çalmak istiyen her türlü çalmaya çalışır ama önlem almak gerek çalınmasa da.

piyasada bulması zor olsada, bir çok world downloader client mevcut. Bu tanıtılan plugin sadece "WDownloader" adlı client'i engelliyor. Diğerlerini engellemiyor. Yani, harita çalmayı engellemek nerdeyse imkansız....

piyasada bulması zor olsada, bir çok world downloader client mevcut. Bu tanıtılan plugin sadece "WDownloader" adlı client'i engelliyor. Diğerlerini engellemiyor. Yani, harita çalmayı engellemek nerdeyse imkansız....

Maalesef, her türlü emek çalıyorlar. Bari bunu kullananı engelleyelim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl