Tanıtım ANTI BOT (%100 ÇÖZÜM!!)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasarbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasarbey

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
12
Minecraft
YasarBey
Facebook
yasarc4n
X
yasarc4n
Selamlar arkadaşlar ben yaşar .
Çoğu kişilerin eline geçen bu bot programı artık sıktı!

Buna kesin bi çözüm yani bi plugin buldum.

Bot saldırısı yediginiz anda otomatik sunucuyu botlara kapatıcak bi plugin sunuyorum sizlere.

Bi özelligini söyliyim Whitelist (Beyaz Liste) açmıyor!

Herhangibi bi sorun veya yardım gerekirse
Skype adresim:
Yasarcann.yayann

Virus Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İndir:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunun için ek bir plugin'e bence gerek yok.
Buraya tıklayarak, tarafımda açılmış Authme Bot Sorunu konusunu inceleyebilirsin.
Ama paylaşımın içi teşekkürler.

Aslında bot korumanın kesin çözümü AntibotdeluxeEX'dir.

Konuyu biraz daha renklendirirsen güzel olabilir. Örneğin eklentiden görüntüler koyabilirsin. Bot atarken selfie felan :P

Paylaşım için teşekkürler.

Botları %100 Engellemenin Kesin Bir Yolu Yok Dostum.
Sadece Kendini Bir Nebze Koruma Altına Alabilirsin, Gün Geçtikçe Siber Savaşlar Yayılmaya Devam Ediyor :( Keylogger Dediğimiz Hekırlar'da Öyle. Site'den Kayıt Olma veya Bazı Büyük Sunucular Gibi Kendi Özel Launcherini Çıkartmak Faydalı Olabilir :)

Resim Olsaydı Yada Video Nasıl Yaptığı İyi Olurdu

BILGI

Bizlere Sunmuş Olduğun Olduğun Plugin Pek Bir Fayda Etmiyor Söyleyeyim. (Authme Bot Engeli En İyisi Diyebilirim Bedava Olarak.)

Sadece Kendini Bir Nebze Koruma Altına Alabilirsin, Gün Geçtikçe Siber Savaşlar Yayılmaya Devam Ediyor :( Keylogger Dediğimiz Hekırlar'da Öyle. Site'den Kayıt Olma veya Bazı Büyük Sunucular Gibi Kendi Özel Launcherini Çıkartmak Faydalı Olabilir :)
Hayır var,hatta istiyorsan bunla ilgili bir konu açıp sana atabilirim. %100 çözüm olmazsa plugin paketi yapmayı bırakarım :D[DOUBLEPOST=1499935733,1499935665][/DOUBLEPOST]
Hayır var,hatta istiyorsan bunla ilgili bir konu açıp sana atabilirim. %100 çözüm olmazsa plugin paketi yapmayı bırakarım :D
BILGI

Bizlere Sunmuş Olduğun Olduğun Plugin Pek Bir Fayda Etmiyor Söyleyeyim. (Authme Bot Engeli En İyisi Diyebilirim Bedava Olarak.)
bencede tek bir pl ile bu sağlanamaz.

Yedek sunucum var :) Antibotdeuxe ile korunuyor istersen deneyebiliriz bot atarsan lisansı sana veririm :)

ip atarmısın, bakalım 3k mgbit internet ile ne kadar iyi vurabilirim :D

8000 bin tane attım :) Skype adresimi ekleyebilirsin böyle zor olur. Video falan çekmek istersen'de farklılık olur bot'ların girmesini izlemek zevkli :D Skype adresim: live:2e45ef2d05ea7d23

gWOYR0.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl