Çözüldü Anormal tps drop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReaniBoi

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
ReaniBoi

Discord:

ReaniBoi

10 gbli pc de 8 gb verdiğim server ilk başta drop yemezken şimdi 2 kişide kafayı yiyor yardım eder misiniz

depolama alanını kontrol eder misin?

Mob doğumunu azaltmayı, entity aktivasyonunu düşürmeyi ve depolamada yer açmayı deneyin.

Zamanlama maliyetiniz 1329'dur. Bu değer makul bir sunucuda en fazla 200'dür. İşlemciniz kritik derecede aşırı yüklenmiş ve/veya yavaş. Bu temel sorunu çözene kadar görece önemsiz 56 öneri gizleniyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunu kur

Öncelikle diğer arkadaşın belirttiği gibi purpumc forkunu kur. Daha sonra atacağım linklerden okuyup anlayarak sırasıyla paper.yml bukkit.yml spigot.yml belgelerini optimize edebilirsin. Buna ek olarak hosting firmalarının discord sunucularında timings kanalları var. Timings linkini o kanallara atarsan bot sana neler yapman gerektiğini belirtir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Öncelikle diğer arkadaşın belirttiği gibi purpumc forkunu kur. Daha sonra atacağım linklerden okuyup anlayarak sırasıyla paper.yml bukkit.yml spigot.yml belgelerini optimize edebilirsin. Buna ek olarak hosting firmalarının discord sunucularında timings kanalları var. Timings linkini o kanallara atarsan bot sana neler yapman gerektiğini belirtir.

çok sağolasın ama anlamadığım bir konu var ben sadece paper kullanıyorum diyerlerini nere uygulayacağım

edit bukkit ve spigot .yml bitirdim paper ı bulamıyorum

Son düzenleme:
çok sağolasın ama anlamadığım bir konu var ben sadece paper kullanıyorum
Paper yerine purpura geçmeyi deneyebilirsin ayrıca
Bukkit.yml ve spigot.yml zaten şuanda senin başlat.batı çalıştırdığın yerde olması lazım oraya bir göz gezdirmeni isterim. Sunucu kurulumunu 0'dan yaptığın zaman bu metin belgeleri zaten oluşuyor.

Son düzenleme:
Paper yerine purpura geçmeyi deneyebilirsin ayrıca
Bukkit.yml ve spigot.yml zaten şuanda senin başlat.batı çalıştırdığın yerde olması lazım oraya bir göz gezdirmeni isterim. Sunucu kurulumunu 0'dan yaptığın zaman bu metin belgeleri zaten oluşuyor. Bir elması haketmişimdir sanarım artık xD
cidden çok teşekkürler sonuçları paylaşcağım az sonra

Son düzenleme:
edit: hiçbirşey değişmedi tek başıma svdeyim tick 8 e kadar düştü
Makinen nereden kiralık, sorun kaynak taraflı muhtemelen.
Yanıtı attıktan sonra farkettim çok süre geçmiş üzerinden pardon

Merhaba disk alanınız en az 35GB boş alanı olması gerek yoksa anlık laglar,droplar ve sunucu kapanmaları yaşanabilir disk oranınızı kontrol ediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl