Kerem Anıl
Hiç durmadan ağaç yumrukluyor
- Elmaslar
- 43
- Minecraft
- exya
Discord:
KeremANL#2185
KeremANL#2185
maadenci
besa3576
Bu serverda demek yerine bu sunucuda desen çok daha güzel olacak. :DÇok uzun zamandır herhangibi bi tasarım atmıyordum konu tasarımının daha hepsi bitmedi ama yinede atacağım güzel yorumlarınızı bekliyorum iş ve sponsorluk için discord: KeremAnl#2185
Ekli dosyayı görüntüle 202720Ekli dosyayı görüntüle 202721
KeremANL#2185
Merhaba, müşterim bu tarz bi tasarım diye örnek olarak attı fakat tasarımda kullanılan hiçbir şeyin "Arcenia" dan alıntı olarak kullanılmadı benim konu tasarımımla Arcenia konu tasarımındaki fontların,kullanılan riglerin vb. şeylerin alakası yoktur. inceleyipte gelseydiniz anlardınız.Bu tasarımı sanırsam Arcenia adlı takımdaki bir takım üyesi yapmıştı, çok benzetmişsiniz, hatta neredeyse aynısı.
KeremANL#2185
Tasarımınız ilgi çekici lakin imla kurallarına uyarsanız göze batacak hatalar kalmaz. :)
Haklısınız vaktim dardı birazda üşendim imla kurallarına pek takmadım yani güzel yorumlarınız için teşşekkürlerBu serverda demek yerine bu sunucuda desen çok daha güzel olacak. :D
KeremANL#2185
Haklısınız daha üzeerinde uğraşılması gerek güzel yorumun için teşşekkür ederimGüzel konu tasarımı ama bence az sayfa yer alıyor 2-3 sayfa daha eklenebilir başarılar :)
İnceleyipte geldim bende öyle düşünüyorum çokta bir fark yok.Merhaba, müşterim bu tarz bi tasarım diye örnek olarak attı fakat tasarımda kullanılan hiçbir şeyin "Arcenia" dan alıntı olarak kullanılmadı benim konu tasarımımla Arcenia konu tasarımındaki fontların,kullanılan riglerin vb. şeylerin alakası yoktur. inceleyipte gelseydiniz anlardınız.
sus çocuk prof tasarımcıİnceleyipte geldim bende öyle düşünüyorum çokta bir fark yok.
KeremANL#2185
pekiİnceleyipte geldim bende öyle düşünüyorum çokta bir fark yok.
KeremANL#2185
teşekkürler sizde öylesiniz.sus çocuk prof tasarımcı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!