MC-TR ANKET ZAMANI: Yasaklanma Sebebin Ne Olurdu?

Bir gün Minecraft sunucusundan yasaklansaydın, hangi sebepten dolayı olurdu?

• Hile

Oy: 11 19,0%
  • Küfür

Oy: 8 13,8%
  • Trolleme

Oy: 9 15,5%
  • Yetkililere Dalaşma

Oy: 21 36,2%
  • Sunucuyu Kopyalama

Oy: 2 3,4%
  • Diğer (yorumda belirt!)

Oy: 7 12,1%

• Kullanılan toplam oy
    58

Apcu

minefox.net/discord
Emektar
MinePass
Premium
Sunucu Sahibi
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
252
Discord İzni
Minecraft
Apcu0

Discord:

apcu

ANKET ZAMANI: Yasaklanma Sebebin Ne Olurdu?

Hadi dürüst olalım...
Biraz eğlenelim, herkes kendi iç dünyasını (ve suçluluklarını) paylaşsın!

Aşağıdaki seçeneklerden kendine en uygun olanı işaretle:

• Hile
  • Küfür
  • Trolleme
  • Yetkililerle Dalaşma
  • Sunucuyu Kopyalama

Yorumlarda sebebini açıklamaktan çekinme. Kim bilir, belki yalnız değilsin.

Hileyi seçmeyen bana göre dürüst değildir. Zira tüm minecraft aleminin illa bir kere hileye elini sürdüğünü düşünüyorum. (çünkü eğlenceli :D)

küfür yada argo olabilirdi, insan doğasında vardır :D

ANKET ZAMANI: Yasaklanma Sebebin Ne Olurdu?

Hadi dürüst olalım...
Biraz eğlenelim, herkes kendi iç dünyasını (ve suçluluklarını) paylaşsın!

Aşağıdaki seçeneklerden kendine en uygun olanı işaretle:

• Hile
  • Küfür
  • Trolleme
  • Yetkililerle Dalaşma
  • Sunucuyu Kopyalama

Yorumlarda sebebini açıklamaktan çekinme. Kim bilir, belki yalnız değilsin.
Hile veya dupe olurdu muhtemelen

Şu zamana kadar 1 kere ban yemedim ama yemiş olsaydık klasik dupe oyun açığından yararlanmak gibi klasik şeylerden olurdu :sohappy:

Hile açıcak kadar asla kolsuz olmadım ama trollemek ayrı keyifliydi :D

Trolleme çünkü severim :D

yetkililere yardım etmek için açıkları kullanmam olabilirdi açıkları kullanıp yetkililere gösterip beni banlamaları -_-

:D troll yapmayan cidden varmı ya hile falan çoğu kişi yaparda troll cidden ayrı bir seviye hele karşındaki kişi biraz fazla çabuk sinirlenebiliyorsa .d
Bikere kurucudan troll istedim 1 dakika gibi ban attı

Doğruları söylediğim için...

Açıkcası sunucu tehtit etme gibi bir eziklik hariç hepsini yapıyorum hele trollemekden çok zevk alıyorum

Sunucunun P2W yüzünü gösterip, Gizli gizli Dupe yapma. Özellikle kasa anahtarıyla çalışanlardan.
Sebep? VIP gibi birşeyle problem bulunmamakta Fakat küçük cocuklara Böyle şeyler öğretmek... Yani :)

İçimden bi ses bazı sunucular erken banlicak beni ama pek umrumda değil. Eskiden öyle sunuculara girip MC-TRden Konu baltalamadan uyarı/mute yiyip yiyip dururdum. Artık bıraktım. Böyle saçmalıklarla uğraşıcağıma, paramı biriktirir, sadece eğlencesine açarım. Sonuçta oyuna herkes eğlenmeye giriyor. PARA KAZANICAKSAN ÇALIŞICAKSIN :)

Sunucunun P2W yüzünü gösterip, Gizli gizli Dupe yapma. Özellikle kasa anahtarıyla çalışanlardan.
Sebep? VIP gibi birşeyle problem bulunmamakta Fakat küçük cocuklara Böyle şeyler öğretmek... Yani :)

İçimden bi ses bazı sunucular erken banlicak beni ama pek umrumda değil. Eskiden öyle sunuculara girip MC-TRden Konu baltalamadan uyarı/mute yiyip yiyip dururdum. Artık bıraktım. Böyle saçmalıklarla uğraşıcağıma, paramı biriktirir, sadece eğlencesine açarım. Sonuçta oyuna herkes eğlenmeye giriyor. PARA KAZANICAKSAN ÇALIŞICAKSIN :)
Bazı sunucu sahipleride kendini çok üst görüyor ya @emrdev06 gibi ona çok kıl oluyorum hakediyorlar baltalanmayı

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl