MC-TR ANKET ZAMANI: Sunucuna yeni bir sistem ekleyecek olsan, hangisini eklerdin?

Sunucuna yeni bir sistem ekleyecek olsan, hangisini eklerdin?

• Boss Sistemi

Oy: 5 6,1%
  • Görevli NPC’ler

Oy: 7 8,5%
  • Hikayeli Görev Sistemi

Oy: 17 20,7%
  • Rütbe Ödülleriyle Gelen Yetenek Sistemi

Oy: 4 4,9%
  • Hikayeli Zindan Sistemi

Oy: 22 26,8%
  • Yapay Zeka

Oy: 15 18,3%
  • Diğer

Oy: 12 14,6%

• Kullanılan toplam oy
    82
ANKET ZAMANI: Sunucuna yeni bir sistem ekleyecek olsan, hangisini eklerdin?

Minecraft sunucuna yeni bir özellik/sistem ekleyecek olsan hangi özelliği/sistemi eklerdin?
Aşağıdaki seçeneklerden ekleyeğin özelliklerden/sistemlerden birisini seçebilirsin.

• Boss Sistemi
  • Görevli NPC’ler
  • Hikayeli Görev Sistemi
  • Rütbe Ödülleriyle Gelen Yetenek Sistemi
  • Hikayeli Zindan Sistemi
  • Yapay Zeka
  • Diğer… (örneğin uçak modeli, dilek kuyusu sistemi)

Lütfen yorumlarda “Diğer” olarak seçtiysen hangi konularda takıldığını da yaz.
Etkinlik Eventler başka oyunların eventleri olabilir

Hikayeli Zindan Sistemi : aslında yapay zeka uyarlı daha iyi olur hikayeyi yapay zeka yaptırıp uyarlamak​

Hikayeli zindan sarar bu arada

Boss Sistemi iyi olur bence.

Etkinlik Eventler başka oyunların eventleri olabilir
Merhaba ben konu ile alakasız ama bişey sorabilirmiyim bende kendime bir sunucu açmak istiyorum ama nerden açaçağımı bilmiyorum siz sunucunuza nerden açtınız ve fiyatı nekadar 200 300 kullanıcı sınırlı hangi siteden Server açtınız deneyimli birilerine danışayım denim yardım ederseniz çok senirim <3

Merhaba ben konu ile alakasız ama bişey sorabilirmiyim bende kendime bir sunucu açmak istiyorum ama nerden açaçağımı bilmiyorum siz sunucunuza nerden açtınız ve fiyatı nekadar 200 300 kullanıcı sınırlı hangi siteden Server açtınız deneyimli birilerine danışayım denim yardım ederseniz çok senirim <3
biz şahsen Treas host kullanıyoruz çokta memnunuz

Benim tercihim Hikayeli Zindan Sistemi olurdu.

Çünkü oyunculara sadece savaş değil, bir amaç ve hikâye sunmak bence uzun vadede çok daha bağlayıcı oluyor. Görevlerle bağlantılı zindanlar, özel boss’lar ve küçük hikâye parçalarıyla sunucuya ayrı bir derinlik katılabilir.

“Diğer” kısmına gelecek olursam, belki dinamik etkinlik sistemi eklenebilir. Yani belirli aralıklarla haritada rastgele başlayan mini etkinlikler (örneğin define avı, meteor düşmesi, özel yaratık istilası gibi). Böylece oyuncuların oyuna girme motivasyonu sürekli taze kalır.

"Bu bu bu sistemlerimiz var bu sayede para kazanabiliyorsunuz"
"Para ile ne yapabiliyoruz"
"..."

İlk sunucu açmaya başladığımda her zaman yaptığım hataydı, hala yapanları var. Paranın sürekli sunucuda dönmesi lazım, oyuncu giderek zengin olmamalı. Yeri gelip biriktirdiği tüm parayı bir anda önemli bir eşya veya başka bir şey için harcamalı. Bu sayede aslında sistemler bilindik olsa bile ilgi çekici oluyor çünkü devamlılık var, bir hedef belirlenebiliyor.

Sunucu ekonomisiyle uğraşırken verdiğim o kısa molalarda, strateji ve şansın birleştiği
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresindeki oyunlara göz atmayı gerçekten çok seviyorum.
Harika bir noktaya parmak basmışsın; ekonomisi çökmüş bir sunucu ne kadar iyi sistemlere sahip olursa olsun ölü doğmuştur. Oyuncuya sadece para kazandırmak değil, o parayı harcayacak "prestij" hedefleri sunmak asıl mesele; yoksa bir yerden sonra rakamlar sadece ekranda birer sayı olarak kalıyor.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl