MC-TR ANKET ZAMANI: Forumda En Çok Hangi İçerikleri Takip Ediyorsun?

Forumda En Çok Hangi İçerikleri Takip Ediyorsun?

• Plugin Tanıtımları (Yeni eklentiler, Türkçe çeviriler, istek & tanıtım konuları)

• Mod Tanıtımları / Mod Paketleri (RLCraft, SkyFactory gibi modern mod paketleri)

• Sunucu Tanıtımları (Survival, Skyblock, Hub, PvP sunucuları vb.)

• Rehberler / Destek (Sunucu kurulumu, plugin yükleme, script, teknik destek…)

• Güncellemeler & Haberler (Minecraft global ve yerel güncellemeler, haber konuları)

• Sohbet / Geyik & Rastgele Konular (Forum içi sohbet, mizah, anılar, eğlence)

• Diğer… (örneğin tasarım / harita paylaşımı, seed paylaşımları, skin vs.)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Apcu

minefox.net/discord
Emektar
MinePass
Premium
Sunucu Sahibi
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
253
Discord İzni
Minecraft
Apcu0

Discord:

apcu

ANKET ZAMANI: Forumda En Çok Hangi İçerikleri Takip Ediyorsun?

Türkiye'nin en büyük Minecraft forumunda en çok hangi kategorideki paylaşımları takip ediyorsun?
Aşağıdaki seçeneklerde en sık ziyaret ettiğin içerik türünü işaretle:

• Plugin Tanıtımları (Yeni eklentiler, Türkçe çeviriler, istek & tanıtım konuları)
  • Mod Tanıtımları / Mod Paketleri (RLCraft, SkyFactory gibi modern mod paketleri)
  • Sunucu Tanıtımları (Survival, Skyblock, Hub, PvP sunucuları vb.)
  • Rehberler / Destek (Sunucu kurulumu, plugin yükleme, script, teknik destek…)
  • Güncellemeler & Haberler (Minecraft global ve yerel güncellemeler, haber konuları)
  • Sohbet / Geyik & Rastgele Konular (Forum içi sohbet, mizah, anılar, eğlence)
  • Diğer… (örneğin tasarım / harita paylaşımı, seed paylaşımları, skin vs.)

Lütfen yorumlarda “Diğer” olarak seçtiysen hangi konularda takıldığını da yaz.

Milletin ne sattığına bakıyorum genelde

7/24 Sunucu tanıtımlarına bakıyorum sadece MC-TR'De yatıp kalkıyorum 1 saat gözümü kırpmıyorum sırf güzel bir skyblock survival açılırsa oynuyalım diye...

7/24 Sunucu tanıtımlarına bakıyorum sadece MC-TR'De yatıp kalkıyorum 1 saat gözümü kırpmıyorum sırf güzel bir skyblock survival açılırsa oynuyalım diye...
Değişik bir tycoon oyunu yapıyorum, 20 ağustosta açıcam (ss eski baya)

1754673269155.webp

en cok kara listeleri takip ediyorum.

ölü forum sadece reklam var takip etmiyorum

Bi ara kara listedeki her seyi okudum tabii acilmamasi dilegi ile fakat olaylari okumak sariyo yeni bolumu gelmeli .d Bunun yaninda yardim isteyenlerin konularini fazlaca takip ediyorum iyide oluyor bazen yeni kisilerle tanismis oluyorum

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl