ꕤ ANKAMC ꕤ PLAY.ANKA-MC.COM ꕤ ➠ OP Skyblock ➠Levelli ve Seviyeli Spawnerlar ➠/vipol 7 günlük vip bedava! ➠ Lagsız Bir Sunucu

AnkaSurvival

AnkaSurvival • PATRON
Elmaslar
48
Minecraft
AnkaSurvival

Discord:

Merlin#5505

fb0b4183218513.5d480ea0e3f26.gif

aa85cd83218513.5d480ea0e2b81.gif

978bc683218513.5d480ea0e388d.gif

spawn.png
arena.png
jeton.png
boss.png
sandıkeventi.png
vipada.png
oyuncuadasi.png
imza.jpg

HbaKTC.gif

Son düzenleme:
Tüm sistemleri ekliyemediğim için kusura bakmayın , daha fazla büssürü sistem var
hepsini ekleseydim konu tasarımı büyük olucaktı sunucumuza gelip geri kalan sistemleri
görebilirsiniz.

HbaKTC.gif

Konu tasarımı gayet güzel

Bir Anathor eseri daha mı görüyorum ney? :D Güzel sunucu tasarlamışsın, tebrik ederim. Özellikle menülerin hoşuma gitti, renk uyumlarını geliştirirsen çok iyi yerlere geleceğine eminim!

İtiraf etmek gerekirse muazzam bir sunucu tasarımınız var. Bunun yanı sıra sistemler özgün ve haritalar özgün bir şekilde tasarımlanmış.

Değerli Cevabınız İçin Teşekkürler Tasarımımız x tarafından yapıldı.

Tasarımınıza hayran kaldım.Sistemleriniz de gayet hoş gözüküyor.Ama sunucunuzun renk paletini değiştirmeniz gerekiyor.Kısacası sunucunuzu beğendim ufak tefek şeyler dışında umarım umduğunuz yere gelirsiniz başarılar.

Renk paleti en yakın zamanda değişicektir. Yorumunuz için teşekkürler.

Konu tasarımı güzeldi oysaki görünürde sunucu güzeldi, fakat sunucuya girdim hayal kırıklığına uğradım. buildler ciddi anlamda geliştirilmeli + sistemler geliştirilmeli.

Konu tasarımıdır, sistemlerdir hepsi çok hoşuma gitti. Başarılar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl