AnimecilerİçinKonu-NerveGear gerçek olsa alırmıydınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam o zaman Tokyo Ghoul gibi bi' oyun oynadıktan sonra "Ben hortalğım!!" diye yankınındaki kişileri öldürürsen karışmam. (Gerçekten olmuş bir olay bu.)
Sonra pokemon neden yasaklandı pikaçuuu ._.

Cidden böyle bir şey yapmak için salak olmak gerekir bence -.-

Ben hayatımı orda kurarım :) bu rezalet pislik insanların dolu bir dünyada yaşamak yerine öle bir dünyada yaşayım daha iyi sadece yemek yemek için çıkarım oyundan[DOUBLEPOST=1442586748,1442586698][/DOUBLEPOST]
smackdown olsa süper olur ya... :D
Dünya rezalet pislik insanlarla dolu olduğu kadar da iyi insanlarla dolu. Neden insanlar hakkında böyle düşünüyorsun ki? Ünan bana dünya çizgi filmlerdeki dünyalardan daha iyi bir yer.

Dünya rezalet pislik insanlarla dolu olduğu kadar da iyi insanlarla dolu. Neden insanlar hakkında böyle düşünüyorsun ki? Ünan bana dünya çizgi filmlerdeki dünyalardan daha iyi bir yer.
Ben sanal bir dünyadan söz ediyorum :(

Facebook'taki anime gruplarındaki kitlenin %60'ından fazlası şöyle düşünüyor: "Bu dünya çok kötü bir yer insanlar çok kötüdür bu dünyadan nefret ediyorum bu hayattan nefret ediyorum". E dostum o zaman intihar et öldür kendini kökten çözüm işte al. Madem nefret ediyorsun hayatından ve bu dünyadan hepinizin *bip* diyip testislerini sürme bıçağı ile kes bu kadar.
Burada da öyle düşünenler var mutlaka.
Hayatımda gördüğüm en saçma düşünce şekli.

Facebook'taki anime gruplarındaki kitlenin %60'ından fazlası şöyle düşünüyor: "Bu dünya çok kötü bir yer insanlar çok kötüdür bu dünyadan nefret ediyorum bu hayattan nefret ediyorum". E dostum o zaman intihar et öldür kendini kökten çözüm işte al. Madem nefret ediyorsun hayatından ve bu dünyadan hepinizin *bip* diyip testislerini sürme bıçağı ile kes bu kadar.
Burada da öyle düşünenler var mutlaka.
Hayatımda gördüğüm en saçma düşünce şekli.
Aslında sanal dünya daha eğlenceli bir yer orada sınır diye bir şey yok

Sword Art Online gibi bi' sanal dünya ise sıkılmanın imkanı yok. Tahminimce 2070'lere kadar bu tenkolojiyi çok beklemeyin.

Sword Art Online gibi bi' sanal dünya ise sıkılmanın imkanı yok. Tahminimce 2070'lere kadar bu tenkolojiyi çok beklemeyin.
Keşke bir anda yarın bir gözlerimi açıyormuşum bunun reklamlarını görüyorum piyasaya çıktığı zaman anında alırım

En azından 2 saat dışarıda bisiklet sürsen, yürüyüş yapsan, insanlarla tanışsan, görürsün hangisinin daha eğlenceli olduğunu.

Arkadaşlar anti anime grubunun lideri olarak bir çözüm süreci başlatıyorum bir süreliğine saldırmayalım animeci otaqulara. Hehe c( :

Yorumlarda otaquuların gercek dünyayı kabulenemeyip çizgi filmelerinin dünyasını istemelerini daha iyi görüyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl