poppy15458258
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- poppy15458258
Discord:
turkfolix
turkfolix
wreepyy
AnimatedScoreboard kullanmak yerine TAB eklentisini kullanabilirsin.Merhaba ben animatedscoreboardda luckperms prefix yapmaya çalışıyorum fakat {vault_prefix} yaptığımda Ekli dosyayı görüntüle 288209 böyle gözüküyor prefixin renginde gözükmüyor.Bende %luckperms_prefix% yaptım Ekli dosyayı görüntüle 288210 böyle oldu papiden luckperms vault vb. yükleyip reload yaptım olmadı çok denedim ama olmadı şimdiden teşekkürler.
turkfolix
Prefixin kendi rengi var ama başka renk gözüküyor.Sanırım rengi gözükmüyor diye şikayet ediyorsun. &a{vault_prefix} gibi basit renk kodlarıyla yapabilirsin.
wreepyy
{vault_prefix} rütbenin rengini göstermiyor çünkü oraya koyduğun renk neyse o şekilde gözükür o kadar onun için %luckperms_prefix% kullanmalısınPrefixin kendi rengi var ama başka renk gözüküyor.
turkfolix
Sanırım bir renk kodu var rankın olduğu satırda.Satırı atayımEkli dosyayı görüntüle 288224
TAB eklentisini kullanıyorum öyle bi sorunum yok %luckperms_prefix% yle
wreepyy
niye bu şekilde uğraşıyorsunki böyle olmaz ayrıcaSanırım bir renk kodu var rankın olduğu satırda.Satırı atayım
- " &#deb887🛡 &f%customfont_style:1,Yetki% &#deb887%customfont_style:1,{vault_rank}%"
turkfolix
Biyerden aldım ben bu boardı.niye bu şekilde uğraşıyorsunki böyle olmaz ayrıca
turkfolix
turkfolix
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!