Bulundu Animated Motd Verebilirmisiniz ( varsa ) :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ClapsTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.697
  • Etiketler Etiketler
    asd
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ClapsTR

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Arkadaslar AnimatedMotd Olan Verebilirmi Server Icin Cok Para harcadık Bunlara Para Harcamak Istemiyoruz :(

@OpsCrafter1998 ben san verim kardeşim versiyon ne olsun 1.7.2 ney ? link verim al orda iyi forumlar :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Spigot olarak buldum ben bukkti varmıydı bilmiyorum ilk cıkan buydu ! buyur al kardeşim

yardım lazım skyp feyzullah.duman2 ekle :)

Spigota Uyumlu Yokmu :/ Bu Bungeecord la Uyumlu :(

Bilemiyorum spigot olarak cıkıyor hep :(

Gine Sipigot at sen çalışır belki :) denemekte yarar var :)

Son düzenleme:
BUNU KULLAN PEKİ KARDEŞİM bunu bende kullenıyorum buyur
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buda güzel kardeşim bu kullan onu yerine :)

ServerListPlus Kullanabilirsin Bence SexyMOTD Veya MotdManager den Daha Düzel Benim Paylaştığım Bir Konu Var Oradan Bulabilirsin.

ServerListPlus Kullanabilirsin Bence SexyMOTD Veya MotdManager den Daha Düzel Benim Paylaştığım Bir Konu Var Oradan Bulabilirsin.
Katılıyorum
İyi Forumlar[DOUBLEPOST=1438844804,1438844746][/DOUBLEPOST]@ImHai Konu Kilitmi
iyi forumlar.

Arkadaşlar AnimatedMOTD çalışabilmesi için BungeCorrd Olması şarttır! yoksa çalışmaz peki bu nasıl çalışcak diyceksiniz şu şekilde anlatayım sizlere:
-ŞİMDİ BİR KERE BUNGECORDLU Bİ SERVER OLMASI GEREKİR BU SERVERİ AÇTIKTAN SONRA BUNGECORD DOSYASINA GİRİP PLUGİN DOSYASININ İÇİNE ANİMMOTD ATIYORUZ SONRA SERVERİ PANELDEN /END DİYEREK KAPTTIKTAN SONRA ANİMMOTD CONFİGLERİNDEN İSTEDİĞİN MOTD YAZIP SAVE YAPIP KAPATIYORUZ SERVERİ TEKRAR AÇTIKTAN SONRA ANİMMOTD OLMUŞ OLUYOR!
DİKKAT!
BUNGECORD AÇTIKTAN SONRA SERVERİ GİRİLİEMEZ Bİ TANE DAHA SERVER AÇIP ÖYLE GİRİLİR AKSİ TAKTİRTE HATA ALIRSINIZ!
Teşekkürler!

Arkadaşlar AnimatedMOTD çalışabilmesi için BungeCorrd Olması şarttır! yoksa çalışmaz peki bu nasıl çalışcak diyceksiniz şu şekilde anlatayım sizlere:
-ŞİMDİ BİR KERE BUNGECORDLU Bİ SERVER OLMASI GEREKİR BU SERVERİ AÇTIKTAN SONRA BUNGECORD DOSYASINA GİRİP PLUGİN DOSYASININ İÇİNE ANİMMOTD ATIYORUZ SONRA SERVERİ PANELDEN /END DİYEREK KAPTTIKTAN SONRA ANİMMOTD CONFİGLERİNDEN İSTEDİĞİN MOTD YAZIP SAVE YAPIP KAPATIYORUZ SERVERİ TEKRAR AÇTIKTAN SONRA ANİMMOTD OLMUŞ OLUYOR!
DİKKAT!
BUNGECORD AÇTIKTAN SONRA SERVERİ GİRİLİEMEZ Bİ TANE DAHA SERVER AÇIP ÖYLE GİRİLİR AKSİ TAKTİRTE HATA ALIRSINIZ!
Teşekkürler!
TSK EDERİM ARKADAŞİM TŞKLER

ASIL SANA TEŞKKÜRLER KARDEŞİM İYİ FORUMLAR!:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl