Animated Banner - HAZIR1

5/?

• 5

Oy: 5 45,5%
  • 4

Oy: 2 18,2%
  • 3

Oy: 2 18,2%
  • 2

Oy: 1 9,1%
  • 1

Oy: 1 9,1%

• Kullanılan toplam oy
    11

Y.E.P

Grafik Tasarım & Animasyon
Onaylı Satıcı
Elmaslar
117

Discord:

yepcreative

Comp_1_3.gif

Peki nasıl editliycez bunu biz :D

Son düzenleme:
30 tl mi 30 kuruşmu[DOUBLEPOST=1523455535,1523455477][/DOUBLEPOST]Düşük bir konu tasarımı ne kadar sadece bir sunucu mesela skyblock resimler sistem özellikleri yetkiler ve özellikler ?

30 tl bence çok fazla bu banner için. Woodpunch diye bi site var onlarda yapıyor ve onların yaptıklarıda biraz 30 un üstünde ama mükemmel efektleri var. Tavsiyem kendini geliştir. Bu banneri yapmadı zor değil. Bende vaktinde FX le uğraştım after effectde gayet basit bir çalışma.

30 tl bence çok fazla bu banner için. Woodpunch diye bi site var onlarda yapıyor ve onların yaptıklarıda biraz 30 un üstünde ama mükemmel efektleri var. Tavsiyem kendini geliştir. Bu banneri yapmadı zor değil. Bende vaktinde FX le uğraştım after effectde gayet basit bir çalışma.
Woodpunch da daha basitleri 40tl civarında satılıyor. Biraz daha baksaydın bu fiyata takılmazsın :D

Çok güzel kaliteli duruyor tebrik ederim fakat bana da biraz pahalı geldi [emoji20]

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu Kullanacağım Güzel Olmuş Teşşekürler

Woodpunch da daha basitleri 40tl civarında satılıyor. Biraz daha baksaydın bu fiyata takılmazsın :D
Eski oldukları için olmasın :) Yeni ve en güncellere bak bence.

AE'de bunu yapmak o kadar da zor bir şey değil. Ama fiyat yüksek.
Ama başarılı bir çalışma olmuş .

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl