Skript Paylaşımı Aniball Script | Hayvanları Yakalayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImInfiniTy

Şimdi bir Hardcore server olacaktı..
Elmaslar
90
Yaptığım Script'te "Aniball" adlı kartopunu bir hayvana fırlattığınızda, size onun yumurtasını veriyor. Böylece hayvanları taşımak daha kolay oluyor. Bütün hayvanları eklemedim, zaten basit bir kod isteyen istediği hayvanı ekleyip çıkarabilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kod:
command /aniball:
    permission: aniboll.sk
    trigger:
        give 16 snowball named "&aAniball" to player

on rightclick with snowball:
    if name of player's tool is "&aAniball":
        cancel event
        shoot snowball from the player at speed 2
        remove 1 snowball named "&aAniball" from player
    else:
        cancel event
        send "&cSadece Aniball fırlatabilirsin!"

on damage:
    projectile is snowball:
        victim is sheep:
            delete victim
            give 1 spawn_egg:91 to attacker
            send "&eAniball ile bir &3Koyun &eyakaladın." to attacker
        victim is pig:
            delete victim
            give 1 spawn_egg:90 to attacker
            send "&eAniball ile bir &3Domuz &eyakaladın." to attacker
        victim is cow:
            delete victim
            give 1 spawn_egg:92 to attacker
            send "&eAniball ile bir &3İnek &eyakaladın." to attacker
        victim is rabbit:
            delete victim
            give 1 spawn_egg:101 to attacker
            send "&eAniball ile bir &3Tavşan &eyakaladın." to attacker
        victim is chicken:
            delete victim
            give 1 spawn_egg:93 to attacker
            send "&eAniball ile bir &3Tavuk &eyakaladın." to attacker
        victim is wolf:
            delete victim
            give 1 spawn_egg:95 to attacker
            send "&eAniball ile bir &3Kurt &eyakaladın." to attacker
        victim is horse:
            delete victim
            give 1 spawn_egg:100 to attacker
            send "&eAniball ile bir &3At &eyakaladın." to attacker

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Not: Rica edicem konu düzeni falan gibi saçma sapan yorumlar yapmayın. 3 satırlık basit bir script için aman aman uğraşmaya gerek yok. Ne işe yaradığı zaten belli.

Güzel skript olmuş elinize sağlık.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kod:
[15:16:30] [Server thread/ERROR]: [Skript] '1 spawn_egg:91' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 19: give 1 spawn_egg:91 to attacker')
[15:16:30] [Server thread/ERROR]: [Skript] '1 spawn_egg:90' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 23: give 1 spawn_egg:90 to attacker')
[15:16:30] [Server thread/ERROR]: [Skript] '1 spawn_egg:92' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 27: give 1 spawn_egg:92 to attacker')
[15:16:30] [Server thread/ERROR]: [Skript] 'rabbit' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 29: victim is rabbit:')
[15:16:30] [Server thread/ERROR]: [Skript] '1 spawn_egg:93' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 35: give 1 spawn_egg:93 to attacker')
[15:16:30] [Server thread/ERROR]: [Skript] '1 spawn_egg:95' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 39: give 1 spawn_egg:95 to attacker')
[15:16:31] [Server thread/ERROR]: [Skript] '1 spawn_egg:100' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 43: give 1 spawn_egg:100 to attacker')
Böyle hata alıyorum

Son düzenleme:
Güzel skript olmuş elinize sağlık.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kod:
[15:16:30] [Server thread/ERROR]: [Skript] '1 spawn_egg:91' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 19: give 1 spawn_egg:91 to attacker')
[15:16:30] [Server thread/ERROR]: [Skript] '1 spawn_egg:90' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 23: give 1 spawn_egg:90 to attacker')
[15:16:30] [Server thread/ERROR]: [Skript] '1 spawn_egg:92' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 27: give 1 spawn_egg:92 to attacker')
[15:16:30] [Server thread/ERROR]: [Skript] 'rabbit' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 29: victim is rabbit:')
[15:16:30] [Server thread/ERROR]: [Skript] '1 spawn_egg:93' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 35: give 1 spawn_egg:93 to attacker')
[15:16:30] [Server thread/ERROR]: [Skript] '1 spawn_egg:95' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 39: give 1 spawn_egg:95 to attacker')
[15:16:31] [Server thread/ERROR]: [Skript] '1 spawn_egg:100' is not an entity type (hayvanyakalama.sk, line 43: give 1 spawn_egg:100 to attacker')
Böyle hata alıyorum
1.12 versiyonu için yaptım skripti. Eski bir sürüm kullanıyorsanız yumurta isimleri farklıdır muhtemelen.

1.12 versiyonu için yaptım skripti. Eski bir sürüm kullanıyorsanız yumurta isimleri farklıdır muhtemelen.
sadece sayısal idlerini girerek çözdüm sıkıntıyı bide acaba bişe rica edebilirmiyim eğer boş vaktiniz varsa işiniz yoksa bunu event şeklinde yapmayı düşünüyorum ben kod yazdığımda bütün herkese vermesini nasıl sağlayabilirim ?

sadece sayısal idlerini girerek çözdüm sıkıntıyı bide acaba bişe rica edebilirmiyim eğer boş vaktiniz varsa işiniz yoksa bunu event şeklinde yapmayı düşünüyorum ben kod yazdığımda bütün herkese vermesini nasıl sağlayabilirim ?
Herkese Aniball mı versin?

Kod:
command /aniballevent:
    permission: aniball.sk
    trigger:
        loop all players:
            give 1 snowball named "&aAniball" to loop-player

skript işleyişi hoşuma gitti tebrikler

Hoş olmuş. Tebrikler!

Survival sunucular icin çok güzel bir skript tebrikler.

Herkese Aniball mı versin?

Kod:
command /aniballevent:
    permission: aniball.sk
    trigger:
        loop all players:
            give 1 snowball named "&aAniball" to loop-player

looplamak yerine give 1 snowball named "&aAniball" to all players

Daha kullanışlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl