Çözüldü ANİ TPS DÜŞÜŞÜ ACİL YARDIM!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buyurun Latest.log dosyası

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Şimdi ilk olarak paper forkunu kullanmanızı öneriyorum. Paper forkuna geçtikten sonra sunucunuzu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
optimize etmenizi öneriyorum. Sonra Command: skript:oyun komutunun geçtiği bir skriptiniz bulunmaktadır. O skriptinizin içini bilmediğimiz için ona pek bir öneri yapamıyoruz fakat bu skriptte ki hatayı çözmenizi veya bu skripti kullanmamanızı öneriyorum. Eğer skriptte ki hatayı nasıl çözebiliceğiniz hakkında tam bilgiye sahip değilseniz MC-TR üzerinden skript destek konusu oluşturabilirsiniz. Sonra genel.sk dosyasında variablelerin çakışma durumu mevcut onu da kontrol etmenizi öneririm.

Ekstaradan konsolda bulunan hataları çözmenizi öneririm. Eğer üsttekileri yaptıktan sonra sorunun devam etmesi halinde bu yorumun altına yazabilirsiniz. Eğer üstde dediklerimi nasıl çözebiliceğiniz hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz de veya aklınıza takılan bir soru olduysa bu yorumun altına zorlandığınız soruyu yazabilirsiniz yardımcı oluruz veya MC-TR üzerinden bir destek konusu oluşturabilirsiniz. Özetle genel olarak skriptlerinizde sorunlar mevcut. Sanırım class kullandığınız bir skriptte mevcut onuda tekradan kontrol etmenizi öneririm. İyi forumlar dileriz :)

Şimdi ilk olarak paper forkunu kullanmanızı öneriyorum. Paper forkuna geçtikten sonra sunucunuzu
optimize etmenizi öneriyorum. Sonra Command: skript:oyun komutunun geçtiği bir skriptiniz bulunmaktadır. O skriptinizin içini bilmediğimiz için ona pek bir öneri yapamıyoruz fakat bu skriptte ki hatayı çözmenizi veya bu skripti kullanmamanızı öneriyorum. Eğer skriptte ki hatayı nasıl çözebiliceğiniz hakkında tam bilgiye sahip değilseniz MC-TR üzerinden skript destek konusu oluşturabilirsiniz. Sonra genel.sk dosyasında variablelerin çakışma durumu mevcut onu da kontrol etmenizi öneririm.

Ekstaradan konsolda bulunan hataları çözmenizi öneririm. Eğer üsttekileri yaptıktan sonra sorunun devam etmesi halinde bu yorumun altına yazabilirsiniz. Eğer üstde dediklerimi nasıl çözebiliceğiniz hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz de veya aklınıza takılan bir soru olduysa bu yorumun altına zorlandığınız soruyu yazabilirsiniz yardımcı oluruz veya MC-TR üzerinden bir destek konusu oluşturabilirsiniz. İyi forumlar dileriz :)
şöyle ki skriptler benim değil hazır aldım ve konsolda ki hatalar nelerdir?

şöyle ki skriptler benim değil hazır aldım ve konsolda ki hatalar nelerdir?
Konsoldaki hatalar şunlardır;
1674902447037.png

Bir hataya örnek vermek gerekirse İlk olarak üstteki hatanın dediği şey sunucu iconunuzun 64 pixel olması gerektiğidir. Çoğu hatanın üzerinde sebep yazmaktadır.

1674902535406.png

1674902618005.png

Üstteki hatanın devamı

1674902650347.png

1674902699996.png

Üstteki hatanın devamı

1674902746884.png

Ekstaradan konsolunuzda uyarılada var o uyarılarıda dikkate almanızı öneririm. Hataları ve uyarıları nasıl anlayabileceğinize gelirsek aşağıda ki görselde gördüğünüz gibi sol tarafta İnfo, warn, error yazmaktadır. Buradan anlayabilirsiniz.

1674902892751.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl