Çözüldü ANİ TPS DÜŞÜŞÜ ACİL YARDIM!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LossCraft

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
EmirLos
Merhabalar ben sunucuda 1 kişi olmama rağmen tps o kadar çok düşüyor ki komutlar fln 1-2 dk sonra çalışıyor aşağıda timings raporunun linkini bırakıyorum lütfen yardım edin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Önce sunucu forkunu purpur ile değişmekle başlayabilirsin.
Skriptlerin içerisinde Command: skript:oyun barındıran skriptinle alakalı bir sorun var.

ama iyi de benim pluginlerim spigot plugini purpurda bozulurlarsa ne olucak?
Önce sunucu forkunu purpur ile değişmekle başlayabilirsin.
Skriptlerin içerisinde Command: skript:oyun barındıran skriptinle alakalı bir sorun var.

ama iyi de benim pluginlerim spigot plugini purpurda bozulurlarsa ne olucak?
Merhabalar, ilk olarak konsolunuzda herhangi bir hata olup olmadığını öğrenmemiz için latest.log dosyasınıda iletirmisiniz? Ekstaradan paper veya purpur forkunu kullanmanızı öneriyorum. Fork değişince eklentileriniz bozulmaz.

hemen latest.log u iletiyorum lakin paper mı daha iyi yoksa purpur mu?
Merhabalar, ilk olarak konsolunuzda herhangi bir hata olup olmadığını öğrenmemiz için latest.log dosyasınıda iletirmisiniz? Ekstaradan paper veya purpur forkunu kullanmanızı öneriyorum. Fork değişince eklentileriniz bozulmaz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

yani optimizasyonu yaparsam tps de ve lagda bir sorun çıkmaz değil mi?
Yani açıkçası şöyle şuan kullandığınız eklentilerin optimizasyonuda, forkunuzda, kullandığınz eklenti paketinin optimizasyonu, sunucu konfigurasyonu dosyalarının optimizeside (Paper.yml, bukkit.yml, spigot.yml, server.properties) önemlidir. Özetle TPSi etkileyen bir çok faktör bulunmaktadır. Ekstaradan latest.log dosyasını sanırım tam düzgün iletmediniz tekrar iletirmisiniz?

Yani açıkçası şöyle şuan kullandığınız eklentilerin optimizasyonuda, forkunuzda, kullandığınz eklenti paketinin optimizasyonu, sunucu konfigurasyonu dosyalarının optimizeside (Paper.yml, bukkit.yml, spigot.yml, server.properties) önemlidir. Özetle TPSi etkileyen bir çok faktör bulunmaktadır. Ekstaradan latest.log dosyasını sanırım tam düzgün iletmediniz tekrar iletirmisiniz?
tam olarak latest.logu nasıl alıcam?

tam olarak latest.logu nasıl alıcam?
Şöyle sunucunuzu başlatın konsolunuzda done yani açılma yazısı gözüksün sonra konsoldan stop komutunu giriniz. Sonra da sunucunuzun dosyalarında logs klasörü bulunmaktadır o klasöre tıklayınız en aşağı indiğinizde latest.log dosyasını görüceksinizdir. O dosyayı kopyalarak hastebin üzerinden bize iletebilirsiniz.

Şöyle sunucunuzu başlatın konsolunuzda done yani açılma yazısı gözüksün sonra konsoldan stop komutunu giriniz. Sonra da sunucunuzun dosyalarında logs klasörü bulunmaktadır o klasöre tıklayınız en aşağı indiğinizde latest.log dosyasını görüceksinizdir. O dosyayı kopyalarak hastebin üzerinden bize iletebilirsiniz.
yani sunucu açıldığın da sunucuyu kapatıp latest.logu alıcam öyle mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl