AngelsMc=Edit sistemi+Pet sistemi+Rehberlere özel alan+pazar+Rütbe+Kasalar+1.8.x-|

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BarisK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.770
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BarisK

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
angelsmc-min.jpg

Yapılar Bize Ait değildir Mimar Alımı Olucaktır
AngelsCraft 1.jpg

AngelsCraft 2.jpg

AngelsCraft 3-min.jpg

AngelsCraft 4-min.jpg

AngelsCraft 5-min.jpg

Angels 6.jpg

Ekli dosyalar

• Angels 6.jpg
    Angels 6.jpg
    274,8 KB · Görüntüleme: 407
Size ait olmayan şeyler ile sunucu açmanız ve ''STANDART'' sunuculardan birisi olmanız saçma.
Edit - Pet - Rütbe - Kasa bunlar olmazsa olmazımız zaten.
Lütfen artık minecraft gereksiz sunucu görmek istemiyor.

Güzel bir sunucuya benziyor, başarılar dilerim. Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz. <3

Başarılar. İyi yerlere gelirsiniz umarım.

Çok İyi Bir Sunucuya Benziyor :D Benimde Sunucumun Adı AngelsNetwork :D Şaşırtıcı Bir Tesadüf. Konu Tasarımınızda Çok Hoş.

Size ait olmayan şeyler ile sunucu açmanız ve ''STANDART'' sunuculardan birisi olmanız saçma.
Edit - Pet - Rütbe - Kasa bunlar olmazsa olmazımız zaten.
Lütfen artık minecraft gereksiz sunucu görmek istemiyor.
Bize ait yapılardan kastım batihostun verdi yapıları kullanıyoruz sunucuyu tek başıma işletmeye çalışıyorum diğer işlerimden dolayı bilgisayara pek fazla giricek vaktim olmiyor sunucunun da gereksi olduğunu düşünmüyorum yardım etmek istiyorsan eğer özelden yazabilirsin[DOUBLEPOST=1518692878,1518692656][/DOUBLEPOST]
Çok İyi Bir Sunucuya Benziyor :D Benimde Sunucumun Adı AngelsNetwork :D Şaşırtıcı Bir Tesadüf. Konu Tasarımınızda Çok Hoş.
Şans'a bak demek ki yarı yarıya'da olsa düşüncelerimiz benziyormuş[DOUBLEPOST=1518692925][/DOUBLEPOST]
Başarılar. İyi yerlere gelirsiniz umarım.
Umarım istediğimiz yerlere geliriz[DOUBLEPOST=1518693344][/DOUBLEPOST]
Güzel bir sunucuya benziyor, başarılar dilerim. Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz. <3
ilerde daha fazla şeyler eklemeyi düşünüyorum teşekkürler

Eh işte Konu baya kısa olmuş ama güzel gibi[DOUBLEPOST=1522513633,1522513579][/DOUBLEPOST]Eh işte Konu baya kısa olmuş ama güzel gibi

sunucu geliştirlmeli başarılar

Başlıga Herseyi Yazmıssınız Konu'ya Geçirseydiniz daha iyi olurdu başarılar

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl