anqelcraft1
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
AngelCraft Hakkında
AngelCraft 1.7.2 ve 1.7.5 Sürümleri üzerinde çalışan, 08/07/2015 Tarihinde kurulup belirli süreler arasında kapansa da oyuncular tarafından vazgeçilemez faction server olmayı başarmıştır. Kurucusu CapScroLL olanAngelCraft'ın üst yönetim üyeleri CapScroLL, Doomsday ve A1000_7Seni'dir.
Misyonumuz
Eskisi kadar tat vermeyen faction modunu rakipsiz olarak daha eğlenceli, daha rekabetli hale getirip, Türkiye'ye eski faction zevkini tekrar kazandırmak.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Üst Yönetim Üyeleri:
1- CapScroLL
2- A1000_7Seni
3- Doomsday
Builderler:
1- RedExtreme
2- MubarekPortakal
3- Ramblewolf
Adminler:
1- teddanger
2- Concrete
Moderatörler:
1- Doritos10
Rehberler:
1- EagleKyd
2- honeydew
Yetkiliye Hakaret: 5 dakika mute x3 uyarı sonrası süresiz ban.
Bug kullanımı: x3 uyarı sonrası 5 dakika jail devamı gelirse süresiz ban.
Hile kullanımı: kick x3 uyarı sonrası 5 gün ban.
Küfür: x3 uyarı sonrası 2 dakika mute.
Birkaç adet warp görüntüsü
Tanıtım videomuz yakında gelecektir.
-Admin Chat
-Coin Sistemi
-Meslekler
-Top 5 List
-Boss
-%50 Şansla Kafa Düşürme
-Oyuncu Marketi
-Lapis Kazarken %3 Şansla Tecrübe İksiri Düşürme
-/sell Komutu
-Health Bar
-Arsada Fly
Belirli internet dağıtım hizmetlerine yapılan speed testler. (Sıralama upload değerine göre ve sadece Ankara da bulunan hostlara yapıldı.)
Vodafone ADSL
Türk Telekom (TTNET)
Turkcell Superonline
Donanımsal Özellikler.(VDS Hp)
Bu aralar firmaya yönelik DDoS saldırıları yapılıyor, saldırganlar sunuculara interneti dağıtan hostu vurduğu için kesinti olmasa da ping en fazla 250 oluyor. Eğer saldırılar devam eder, firma yasal işlem başlatmazsa IP adresi değişikliğimizi bu konudan ve sitemizden bildireceğiz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
185.136.204.24
kucukonderahmet2009 (CapScroLL)