Ancienty | 15₺'ye Logo sahibi olmak istemez misiniz? | Team Atlantis

Ancienty

Yay Yok, İskelet Yok
Onaylı Satıcı
Elmaslar
350
Discord İzni
Minecraft
Ancienty

Discord:

ancienty

Merhabalar,

Ucuza logo isteyen arkadaşlarımız için
başlattığım bir çalışma sonucunda elde ettiğim bu logoyu satışa çıkarma kararı aldım.
Yaptığım satışlarla birlikte sürekli olarak bu konudaki örnekleri güncelleyeceğim.

Logonun ücreti
başlıkta da yazdığı gibi 15₺, çok ustaca yapılmış bir tasarım olmasa da fiyatının gayet ideal olduğunu düşünmekteyim.

Kendimi geliştirmeme yarayacak iyi veya kötü, her türlü eleştiriye açığım. (:

Bunlar da örneklerimiz:
CraftRosi Network:
LG7DVa.png

Coes Network:
7QED0P.png

ve
9b8NJo.png

Atomik Craft:
MR5Dnk.png

ve
gbz63Z.png

Apvoxia Network: (*RENDER HATASI BULUNUYOR, PÜRÜZLERİ GÖRMEZDEN GELİN*)
PG4DL6.png

ve
ryLmva.png

Swim Network:
p2qQDN.png

Kaliban Network:
RGL5vG.png

l42gGk.png

VB5JnV.png

nyVq6g.png

vydB2R.png

Satın almak isteyen arkadaşlarımız Ancienty#7373 hesabından ya da Team Atlantis Discord'undan benimle iletişime geçebilir.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Ucuza logo isteyen arkadaşlarımız için
başlattığım bir çalışma sonucunda elde ettiğim bu logoyu satışa çıkarma kararı aldım.
Yaptığım satışlarla birlikte sürekli olarak bu konudaki örnekleri güncelleyeceğim.

Logonun ücreti
başlıkta da yazdığı gibi 10₺, çok ustaca yapılmış bir tasarım olmasa da fiyatının gayet ideal olduğunu düşünmekteyim.

Kendimi geliştirmeme yarayacak iyi veya kötü, her türlü eleştiriye açığım. (:

Bunlar da örneklerimiz:
CraftRosi Network:
LG7DVa.png

Coes Network:
7QED0P.png

ve
9b8NJo.png

Atomik Craft:
MR5Dnk.png

ve
gbz63Z.png

Apvoxia Network: (*RENDER HATASI BULUNUYOR, PÜRÜZLERİ GÖRMEZDEN GELİN*)
PG4DL6.png

Satın almak isteyen arkadaşlarımız Ancienty#7373 hesabından ya da Rivel Team Discord'undan benimle iletişime geçebilir.
Öncelikle Logonuz Güzel Fakat Logunuzu Sade Bırakmak Yerine Güzel Bir Tasarım Ekliyebilirdin Mesela Karakter İllestratorluyabilirsin Arkasına Güzel Bir Efekt Olur Çizim Padin Olmadığını Varsıyoyrum Ona Rağmen Güzel | Çizim Pad'i İle daha Güzel İşler Çıkarabilirsin

Ben şahsen bir alıcı olsam herkese aynı türde tasarımlar yapıyor derim almam şuan ki görüntü böyle.​

Ben şahsen bir alıcı olsam herkese aynı türde tasarımlar yapıyor derim almam şuan ki görüntü böyle.​
Şahsen katılmıyorum çünkü ucu açık bir tasarım Karakter İllestratorluyabilir ve Tasarımın Rengini Değiştirebilir Büyük Bir Fark Olur

Yorumlarınızı yaparken düşünerek yapın, yorum yapmak için yapmayın. Bu adam tasarım ekibinde bulunmuyor ki kendi çabasıyla 1 haftadır geliştiriyor bu kötü dediğiniz logoyu +5 üsünde satışını yaptı. Her şeyde bir emek vardır, bu emeğe laf etmeye hakkınız yoktur.

Elimde fix bir logo var, ekstra istek yapmayan, fikir sunmayan arkadaşlara direkt bu şekilde teslim ediyorum, bundan sonra birbirinden farklı logolar yapmaya çaba harcayacağım. (:

Öncelikle Logonuz Güzel Fakat Logunuzu Sade Bırakmak Yerine Güzel Bir Tasarım Ekliyebilirdin Mesela Karakter İllestratorluyabilirsin Arkasına Güzel Bir Efekt Olur Çizim Padin Olmadığını Varsıyoyrum Ona Rağmen Güzel | Çizim Pad'i İle daha Güzel İşler Çıkarabilirsin
Şahsen ben sade tasarımlar seven birisiyim ve logoyu yaparken sade olmasını ön planda tuttuğumu söyleyebilirim, yine de birkaç rig ekleyip yeni logolar yapmayı deneyeceğim, teşekkürler. (:

Yorumlarınızı yaparken düşünerek yapın, yorum yapmak için yapmayın. Bu adam tasarım ekibinde bulunmuyor ki kendi çabasıyla 1 haftadır geliştiriyor bu kötü dediğiniz logoyu +5 üsünde satışını yaptı. Her şeyde bir emek vardır, bu emeğe laf etmeye hakkınız yoktur.
2 Yorum Yapıldı Neden Çoğul Konuşuyorsun Ben Adamı Savundum Zaten?

Bu logolar çok sade

Güzel, eline sağlık, başarılar dilerim.

Şahsen katılmıyorum çünkü ucu açık bir tasarım Karakter İllestratorluyabilir ve Tasarımın Rengini Değiştirebilir Büyük Bir Fark Olur
Bahsettiğiniz ilk terimi anlayamadım fakat renk değişikliği tasarımı değiştirmez, aynı olanın farklı rengi denir hatta.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl