Plorany
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 7
- Minecraft
- xPlorany
Discord:
! Plorany#9534
! Plorany#9534
! Plorany#9534
Ücretli satma yetkisi sadece onaylı satıcılara mahsus.
dagon#7828
Ücret illa para olmak zorunda değil :D Tag karşılığı yapmakta bir satış.Satış yapmıyorum ki, Ücretsiz.
Ücretli satışları kapatalı çok oldu :D
! Plorany#9534
Ücret illa para olmak zorunda değil :D Tag karşılığı yapmakta bir satış.
! Plorany#9534
Build ücretsiz diye resim vermemeniz kötü olmuş bence. 1-2 resim eklemek o kadar zor olmamalı :(
! Plorany#9534
örnek verirseniz daha iyi olur
Cylonce#4109
Ekli dosyayı görüntüle 46424
Konu tasarımı Dramera'ya aittir, kırpıldığı için Designed by Dramera yazısı silinmiştir, hem özür diliyor hem teşekkür ediyorum. Emeğinin hakkı verilmeli.
Küçük yapılar tek kişi, Büyük yapılar 2-3 kişi ile beraber yapılmaktadır. Aşırı devasa yapılar yapmıyoruz.
Ekip 7 kişidir.
! Plorany#9534
Build örneğini atar mısınız.
Yusuf Demir#4555
Bu kadar takılmanı gerektirecek bir durum yok bacım, ücretsiz bir hizmet ise adam ister ekler ister eklemez, bu şekilde içi dolu olmayan yorumlar atmak yerine yararlı olabileceğiniz konularda yorum yapmanız daha iyi olacaktır.Build ücretsiz diye resim vermemeniz kötü olmuş bence. 1-2 resim eklemek o kadar zor olmamalı :(
Aselgeia #7842
larayasar
İster ekler ister eklemez ne demek ya? Ne dedim ben, eklemezsen seni öldürürüm falan mı dedim? Tabii ki eklemek zorunda değil. Tavsiye veriyorum sadece. Cidden büyük saçmaladın..Bu kadar takılmanı gerektirecek bir durum yok bacım, ücretsiz bir hizmet ise adam ister ekler ister eklemez, bu şekilde içi dolu olmayan yorumlar atmak yerine yararlı olabileceğiniz konularda yorum yapmanız daha iyi olacaktır.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!