Anatolia Build Team - Şimdi ücretsiz! - Kaliteli mimari projeler!

Hizmet nasıl? (Yaptıranlar oylarsa sevinirim)

• ♥♥♥♥♥

Oy: 1 25,0%
  • ♥♥♥♥

Oy: 0 0,0%
  • ♥♥♥

Oy: 1 25,0%
  • ♥♥

Oy: 0 0,0%
  • Oy: 2 50,0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Plorany

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Minecraft
xPlorany

Discord:

! Plorany#9534

asdasd.png

Konu tasarımı Dramera'ya aittir, kırpıldığı için Designed by Dramera yazısı silinmiştir, hem özür diliyor hem teşekkür ediyorum. Emeğinin hakkı verilmeli.

Küçük yapılar tek kişi, Büyük yapılar 2-3 kişi ile beraber yapılmaktadır. Aşırı devasa yapılar yapmıyoruz.

Ekip 7 kişidir.

Son düzenleme:
Ücretli satma yetkisi sadece onaylı satıcılara mahsus.

Ücretli satma yetkisi sadece onaylı satıcılara mahsus.

Satış yapmıyorum ki, Ücretsiz.

Ücretli satışları kapatalı çok oldu :D İletişim şeysi için öyle demiştim, hatta kaldırdım :)

Uyardığın için teşekkürler <3

Ücret illa para olmak zorunda değil :D Tag karşılığı yapmakta bir satış.

Tag ücret değil, illaki olacak birşey zaten. tamam iyi pazarlık yaptın (şakadır) Onuda kaldırdım. Varmı artıran? :D

Build ücretsiz diye resim vermemeniz kötü olmuş bence. 1-2 resim eklemek o kadar zor olmamalı :(

Build ücretsiz diye resim vermemeniz kötü olmuş bence. 1-2 resim eklemek o kadar zor olmamalı :(

3 Aydır takımca profosyonel bir build yapmadık, 3 ay öncekini koymak bence hoş olmaz. 1 Kişiye yaptıktan sonra konuya örnek eklenecektir :)

örnek verirseniz daha iyi olur

Ekli dosyayı görüntüle 46424

Konu tasarımı Dramera'ya aittir, kırpıldığı için Designed by Dramera yazısı silinmiştir, hem özür diliyor hem teşekkür ediyorum. Emeğinin hakkı verilmeli.

Küçük yapılar tek kişi, Büyük yapılar 2-3 kişi ile beraber yapılmaktadır. Aşırı devasa yapılar yapmıyoruz.

Ekip 7 kişidir.
Build örneğini atar mısınız.

Bu kadar takılmanı gerektirecek bir durum yok bacım, ücretsiz bir hizmet ise adam ister ekler ister eklemez, bu şekilde içi dolu olmayan yorumlar atmak yerine yararlı olabileceğiniz konularda yorum yapmanız daha iyi olacaktır.

Ücretsiz yaptıracak kişi Anatolia'yı seçmesi için bir sebep lazım değil mi? Para vermeyecek olsa bile seçmek zorunda değil.
İşte ondan örnek resim bekliyor herkes. Boş yorum değil bence gerekli. Hem konunun hem de buildteamin gelişmesi için gerekli.
Sırf ücretsiz bir hizmet diye sallapaça yapmanın anlamı yok. O yüzden de "ister ekler, ister eklemez." düşüncesi bence çok yanlış.
Eğer gerçekten de hizmet vermek istiyorlarsa Örnek resimler koymalılar ki insanların ilgisini çekebilsinler
veya en azından portfoliolarından bir kesit eklemeliler.

Hizmetiniz için teşekkürler.

Bu kadar takılmanı gerektirecek bir durum yok bacım, ücretsiz bir hizmet ise adam ister ekler ister eklemez, bu şekilde içi dolu olmayan yorumlar atmak yerine yararlı olabileceğiniz konularda yorum yapmanız daha iyi olacaktır.
İster ekler ister eklemez ne demek ya? Ne dedim ben, eklemezsen seni öldürürüm falan mı dedim? Tabii ki eklemek zorunda değil. Tavsiye veriyorum sadece. Cidden büyük saçmaladın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl